Temat: Konkurs SMS!
Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2006, 12:54   #65
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Senon
Zauważcie że jakoś wcześniej sobie nasza ekipa radziła bez tych smsów, reklam, pacców.
Zauwaz, ze jakos wczesniej strona miala 1000 odwiedzin na dzien, a teraz pewnie wyjdzie ponad 10 000...A teraz, misiu kolorowy, pomysl, ile kosztuje utrzymanie serwera, ktory to pociagnie.
Cytuj:
Poprostu wasi kochani adminowie chcą sobie zarobić i tyle na jelonkach a jeleni nie brakuje, słychać ich i widać na forum i nie tylko.
Odkryles ten okrutny spisek, o ktorym wiedzieli tylko nieliczni!!!!!!!!!!1111111oneonejedenjedenraz
Cytuj:
Wy już dobrze wiecie ile tych smsów dojdzie a dla ściemy przedłużycie czas wysyłania smsów żeby hajs scharpić.
Dokladnie. Przeciez gdyby wylosowali kogos i zaczeli nowy konkurs, zadnego smsa juz by nie dostali! :<
Cytuj:
Straszne. Nie wyobrażałem se was takich... Jak zacząłem czytac forum to było jeszcze jak się odezwać do moda admina a teraz wielcy królowie i tylko hajs by zgarniali ; ]
To ty nie slyszales o tej slynnej dynastii Bosallow?
Cytuj:
przenieśmy to w czasy średniowiecza. Jest sobie Bosal ( kasotech), jest on królem i ludzie się buntują bo nie chcą u niego "pracować" (klikac w szpanerskie linki allegro) no i nasz król się zbuntował i wszystkich wziął podstępem. Powiedział im że dostaną więcej ziemi jak będą mu dawać więcej ziemniaków ( hasju ) no i tak się ludzie wrobili bo myśleli że król jest uczciwy a niestety nie był bo nawet w sredniowieczu byli cfaniaki.
A teraz wyjawie ci jedna, wielka, straszna tajemnice. Sluuuuchaj uwaznie, skoncentruj sie, to moze byc dla ciebie baaardzo trudne. Wdech, wydech. Gotowy? Tarararara....nikt ci nie kaze tych smsow wysylac, ani klikac na bannery. Ba, nawet nikt ci nie kaze odwiedzac tej strony! Straszna tajemnica, nie?!

A tak na serio : debilizm u niektorych mnie dobija...