Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poisoner
Jarassimus wyjdz.
|
Nie Tobie o tym decydować.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orshabaall
Tak wiec jeszcze dlugo sie musisz uczyc tibii Jarassimus, zanim bedziesz mogl pouczac innych (ktorzy wiedza wiecej niz ty).
|
I OK, masz rację, wiem o tym, że jestem początkujący i że dużo muszę się jeszcze uczyć. Tylko dlaczego, do jasnego gwinta, nie mogę sobie spokojnie napisać na forum, że na 14 levelu zabijam słabe potwory i pomału się właśnie (jak wspomniałeś) wszystkiego uczę, tak, żeby nie przylazł jakiś woreczek mosznowy i nie zaczął mojej wypowiedzi krytykować mówiąc mi co mam robić (np. zabijać minotaury na 1 levelu), wytykać mi literówki jako błędy ortograficzne, a także wmawiać mi coś, czego nie napisałem, tudzież o czym pomyślałem - dlaczego? I tylko o to mi chodzi w całym tym wywodzie. Z całą resztą się z Tobą zgadzam.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orshabaall
A Mahrdisa nie krytykuj, bo nie masz racji. Moze Mahrdis niepotrzebnie cie atakuje, ale ma ku temu powody, bo sie nie znasz na tibii, a mimo wszystko narzucasz swoj poglad.
|
Wskaż, proszę, te powody. Jeszcze raz powtórzę: zrobiłem tak, bo jakiś woreczek mosznowy zaatakował moją pierwszą tutaj wypowiedź.
Temat wątku brzmi: "
Szybka kasa na Rook", a nie np. "
Zabijanie Minosa na 1 levelu", a ja opowiedziałem o tym, jaki jest mój sposób na to (temat wątku). Komu się nie podobają moje wypowiedzi, mój stuff, moje skille, czy cokolwiek innego mojego - niech nie zwraca na mnie swej uwagi. Nie próbujcie więc teraz odkręcać kota ogonem, bo inną sprawą jest to, czy macie rację, jeśli chodzi o minotaury, a inną sprawą jest atakowanie moich wypowiedzi i, po prostu, pisanie nie na temat. Czy tematem tego wątku jest "
stuff Jarassimusa załamujący woreczki mosznowe"?
To tyle w temacie. Ja już swoją wypowiedź napisałem - Wy swoje także. Toczka.