@Jarassimus
No rzeczywiscie musze przyznac ci racje co do wypowiedzi Mahrdis. Nie powinien on atakowac twojej osoby, bo kazdy ma prawo grac tak jak chce i jemu nic do tego jakie ty posiadasz itemy i co robisz w Tibii. Tutaj sie z toba zgadzam w 101% i za swoje wypowiedzi powinien warna dostac Mahrdis bo cie obraza.
Jednak ty tez nie jestes bez winy. Dlaczego? Bo oprocz slusznej krytyki Mahrdisa zaczales takze nam udowadniac ze zabijanie minotaura lub rota na 2 lvlu niezmoliwe. Wszysyc ktorzy choc troche grali w tibie wiedza ze mozna wyjsc z miasta na 1 lvlu i mozna takze sobie przelozyc ekwipunek z innego chara do innego, dzieki czemu na 1 lvlu mamy najlepsze rzeczy jakie sa na rooku i nawet przy skilach 10/10 i 1 lvlu spokojnie wtedy z katana zabijamy rota lub minotaura. Wiedza to chyba wszyscy na tym forum. Oprocz ciebie. Ty uparcie dowodzisz ze nie mozna zabic mino lub rota na 1 lvlu ani wykonac katana questa. Dlatego tez naraziles sie na sluszna krytyke, bo niewiele wiesz o tibii jeszcze, byc moze nie wiedziales ze mozna tak zrobic, ale skoro nie wiedziales to nie powinienes sie odzywac i na sile tego udowadniac. Kazdy wie co to sa life fluidy. Ja na swoim rookstayerze mam 15+ bp life fluidow we wszystkich depo charach wiec co za problem zuzyc kilka z nich i zrobic wszystkie questy rooka na 1 lvl z full eq zabijajac potwory a nie przechodzac obok nich.
Tak wiec z jednej strony sie zgadzam z tym ze nikt nie powinien nikomu rozkazywac co ma robic w tibii. tibia to gra rpg i kazdy gra jak chce a innym nic do tego, tu zgoda. Ale jak juz sie bierzesz za porady dotyczace gry w tibie to rob to z glowa i rozumem. I nie upieraj sie ze nie mozna na 1 lvlu zabijac wszystkich potworow i robic wszystkich questow, bo nie masz racji. Moze ci to udowodnic te kilka osob co
cie skrytykowalo i wielu innych.
Juz sam nie wiem co mam ci jeszcze wiecej powiedziec zebys uwierzyl ze mozna zabic wszystkie potwory z rooka (oprocz mm i ghoula) na 1 lvlu i ze mozna zrobic wszystkie questy z rooka na 1 lvlu. Wierzysz, czy mam (mamy?) ci dalej to tlumaczyc?...
Ostatnio edytowany przez Orshabaall - 18-06-2006 o 14:46.
|