Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2006, 15:09   #80
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orshabaall
[...] oprocz slusznej krytyki Mahrdisa zaczales takze nam udowadniac ze zabijanie minotaura lub rota na 2 lvlu niezmoliwe.
W porządku - jest możliwe. Pasuje Ci taka moja wypowiedź?

Cytuj:
Wszysyc ktorzy choc troche grali w tibie wiedza ze mozna wyjsc z miasta na 1 lvlu i mozna takze sobie przelozyc ekwipunek z innego chara do innego, dzieki czemu na 1 lvlu mamy najlepsze rzeczy jakie sa na rooku i nawet przy skilach 10/10 i 1 lvlu spokojnie wtedy z katana zabijamy rota lub minotaura. Wiedza to chyba wszyscy na tym forum. Oprocz ciebie.
No, a teraz sam zaczynasz przesadzać, podobnie, jak to zrobił pewien woreczek mosznowy tutaj. :-P

Ooo, nie, nie wiedziałem o tym :-O. Serio? ;->

Cytuj:
Ty uparcie dowodzisz ze nie mozna zabic mino lub rota na 1 lvlu ani wykonac katana questa. Dlatego tez naraziles sie na sluszna krytyke, bo niewiele wiesz o tibii jeszcze, byc moze nie wiedziales ze mozna tak zrobic, ale skoro nie wiedziales to nie powinienes sie odzywac i na sile tego udowadniac. Kazdy wie co to sa life fluidy. Ja na swoim rookstayerze mam 15+ bp life fluidow we wszystkich depo charach wiec co za problem zuzyc kilka z nich i zrobic wszystkie questy rooka na 1 lvl z full eq zabijajac potwory a nie przechodzac obok nich.
No dobrze, ale jednak, bez pouczania kogokolwiek, chciałbym na ten temat podyskutować. To właśnie zrozum to, że sam chciałbym dowiedzieć się, jak to zrobić.

Ty mi teraz nie mów o postaci-depo na Rookgaardzie. Tak to i ja potrafię kombinować. I dobrze wiem, że i Ty, i tamten woreczek mosznowy, próbujecie mnie wpieprzyć na manowce (choć Ty może jesteś bardziej kulturalny). Ale postaram się jednak nie dać.

OK, do rzeczy.

Załóżmy, że dopiero co zarejestrowałeś sobie konto w Tibii, utworzyłeś pierwszą postać i zalogowałeś się do gry. Tak samo, jak wiele innych tutaj początkujących, którzy przecież także czytają ten wątek i od Ciebie, i innych chcą się uczyć. OK, zatem:
  • Twoja postać jest na 1 levelu.
  • Nawet, jeśli zrobisz sobie drugą taką postać na depo-char, to nie masz kasy, żeby cokolwiek do niej schować.
  • Aby zdobyć tę kasę, swoją postacią (ale nie tym depo-charem, tylko tą pierwszą) chodzisz, trenujesz i tak dalej. A w tym czasie awansujesz na kolejne poziomy i nie jesteś już na levelu 1.
Dobrze gadam, czy nie?

To teraz mi powiedz, jak w tej sytuacji można tą pierwszą postacią, na 1 levelu zabić rota lub minotaura? Bo ja tu czegoś nie rozumiem. Ale, mam nadzieję, że mi to dobrze wytłumaczysz, bez wpuszczania mnie w maliny.

Cytuj:
Juz sam nie wiem co mam ci jeszcze wiecej powiedziec zebys uwierzyl ze mozna zabic wszystkie potwory z rooka (oprocz mm i ghoula) na 1 lvlu i ze mozna zrobic wszystkie questy z rooka na 1 lvlu. Wierzysz, czy mam (mamy?) ci dalej to tlumaczyc?...
OK, nie wątpię w to, że postacią pierwszopoziomową można zabić coś tam. Zapewne wiele filmików potrafi to wykazać. Wszak można mieć sobie, jak piszesz, tego depo-chara i tam trzymać najlepszy stuff. Tu jest wszystko w porządku. Tylko Ty najpierw dokładnie przeczytaj moje powyższe zdania i do nich się ustosunkuj. Wtedy dopiero w to do końca uwierzę.

I znowu to powiem jeszcze raz: w Tibię nie grają same "wypasy", które na Rookgaardzie zęby zjadły, lecz i ludzie, którzy grają w RPG-i choćby pierwszy raz w życiu, a Tibia im się bardzo spodobała (nie mam tu akurat siebie na myśli, bo grałem już w inne gry). Oni czytając Wasze wypowiedzi i chcąc się od Was uczyć siedzą teraz załamani, że oni tylko klepią węże i wilczki. I teraz chcesz im powiedzieć, żeby sobie w celu zarobienia szybkiej kasy na Rook poszli na minotaury i roty??? :-O

Proszę, wytłumacz mi to, a wówczas dam już spokój i Tobie, i temu całemu tematowi.

Pozdrawiam.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!

Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 18-06-2006 o 15:24.
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem