Cytuj:
W porządku - jest możliwe. Pasuje Ci taka moja wypowiedź?
|
Oczywiscie ze tak. Pasuje mi wszystko co jest zgodne z prawdą.
Cytuj:
No, a teraz sam zaczynasz przesadzać, podobnie, jak to zrobił pewien woreczek mosznowy tutaj. :-P
Ooo, nie, nie wiedziałem o tym :-O. Serio? ;->
|
Nie rozumiem w czym ja przesadzam. W tym ze na 1 lvlu z full eq i skillami 10/10 zabijam minosa, rota, spermana i robie wszystkie questy? Moge ci dac filmik, tylko napisz czy chcesz. Ze wszyscy ludzie to wiedza ze tak mozna? Nie, nie wszyscy. Dokladnie 98,7% osob. Ale ja zaokraglilem. Przesadzilem z tym ze ty nie wiesz? No tak mi sie wydalo bo jakbys wiedzial ze tak mozna to bys i wiedzial ze da sie zabic tego mino/rota.
Cytuj:
Nawet, jeśli zrobisz sobie drugą taką postać na depo-char, to nie masz kasy, żeby cokolwiek do niej schować.
|
Nieeee. Chyba sie nie zrozumielismy. Ja mam na mysli to, ze mamy na tym samym serwie na rooku inna postac rookstayera ktory ma xx bp life fluidow, xx tysiecy gp oraz pelny ekwipunek.
Cytuj:
Aby zdobyć tę kasę, swoją postacią (ale nie tym depo-charem), tylko tą pierwszą chodzisz, trenujesz i tak dalej. A w tym czasie awansujesz na kolejne poziomy i nie jesteś już na levelu 1.
|
Nieeee. Nie mialem czegos takiego na mysli. Chodzilo mi o innego chara ktory juz ma kase i life fluidy i da temu 1 lvlowi,a ten se na follow pojdzie za rookstayerem powiedzmy do bear rooma i spokojnie wprowadzi i zabije tam mino samemu biorac ataki minosa na siebie.
Nope. ;-)
Cytuj:
To teraz mi powiedz, jak w tej sytuacji można tą pierwszą postacią, na 1 levelu zabić rota lub minotaura?
|
No nie w takiej to nie mozna. ;-)
Mam nadzieje ze wyltumaczylem. Jeszcze raz jednak streszcze swoja wypowiedz zeby nie bylo watpliwosci. Mam powiedzmy rookstayera 30 level ktory ma 0 mlvl (xD), skille 22/27, ~30k w depo charach i ~~15 bp life fluidow w depo charach oraz pelny eq zapasowy (oprocz tego na sobie). No to teraz sobie tworze chara nowego ktory ma 1 lvl i skile 10/10, daje mu pelny ekwipunek i powiedzmy backpack life fluidow (albo mniej, albo wiecej - zalezy co chcemy zrobic, jakiego potwora zabic lub jakie questy wykonac).
No i teraz tym nowym charem co ma najlpeszy dostepny na rooku ekwipunek, skille 10/10 (w ogole nie skillujemy, z katany i tak przy 10 sworda leca ladne hity) i ileś tam life fluidow zaleznie od akcji - idziemy tym charem razem z rookstayerem tunelem przez miasto (rookstayer blokuje i zabija potwory, dla 1 lvla nie ma expa), dochodzimy sobie dwoma charami do bear rooma (tam gdzie chaina sie zdobywa) i rookstayer luruje minosa z dolu do pokoju, 1 lvl juz stoi w bear roomie, rookstayer nastepnie wychodzi z pokoju i zamyka drzwi i rozpoczyna sie walka solo 1 lvl char vs minotaur wygrana oczywiscie przez chara na 1 lvlu ;-)
Uffff, chyba juz rozwiałem wszystkie watpliwosci. ;-)
Jak nie to prosze pisac