Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2006, 15:35   #82
Pavel Ches
Użytkownik Forum

Pavel Ches's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2006

Domyślny

Cytuj:
LOOOOL
A kto ci kazal skillowac na owcach?
Wiesz co to sa life fluidy?
Wiesz bo ja myślałem o bardziej "yntelygentnym" sposobie, bo jakoś nie widzę, żeby klepanie minosów czy rotów na 1lvl-u używając przy tym lf było szybkim sposobem na zarabianie kasy, baaa, nawet mam wątpliwość czy aby nawet opłacalnym, bo chyba o tym jest temat? (przypominając tytuł tematu: "Szybka Kasa na rook")

@EDIT
Cytuj:
Mam nadzieje ze wyltumaczylem. Jeszcze raz jednak streszcze swoja wypowiedz zeby nie bylo watpliwosci. Mam powiedzmy rookstayera 30 level ktory ma 0 mlvl (xD), skille 22/27, ~30k w depo charach i ~~15 bp life fluidow w depo charach oraz pelny eq zapasowy (oprocz tego na sobie). No to teraz sobie tworze chara nowego ktory ma 1 lvl i skile 10/10, daje mu pelny ekwipunek i powiedzmy backpack life fluidow (albo mniej, albo wiecej - zalezy co chcemy zrobic, jakiego potwora zabic lub jakie questy wykonac).
No i teraz tym nowym charem co ma najlpeszy dostepny na rooku ekwipunek, skille 10/10 (w ogole nie skillujemy, z katany i tak przy 10 sworda leca ladne hity) i ileś tam life fluidow zaleznie od akcji - idziemy tym charem razem z rookstayerem tunelem przez miasto (rookstayer blokuje i zabija potwory, dla 1 lvla nie ma expa), dochodzimy sobie dwoma charami do bear rooma (tam gdzie chaina sie zdobywa) i rookstayer luruje minosa z dolu do pokoju, 1 lvl juz stoi w bear roomie, rookstayer nastepnie wychodzi z pokoju i zamyka drzwi i rozpoczyna sie walka solo 1 lvl char vs minotaur wygrana oczywiscie przez chara na 1 lvlu ;-)
A teraz powiedz mi czy nie lepiej tym rookstayerem dać tej nowej postaci kase jak będziemy wychodzić na maina niż dawać mu bp/pare bp lf, które straci w walce z tym minosem (koszt 1bp lf = 1,2k... za viale zwróci się 0,1k)?

@EDIT2
Cytuj:
Mi sie wydaje ze jemu chodzilo o to ze w ogole mozna zabic na 1 lvlu minosa, a nie o tym czy bedzie to oplacalne.
No jeśli tak, to w takim razie nie o tym temat...

Ostatnio edytowany przez Pavel Ches - 18-06-2006 o 15:47.
Pavel Ches jest offline   Odpowiedz z Cytatem