Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orshabaall
No nie w takiej to nie mozna. ;-)
|
I to mi już wystarczy.
Skąd bowiem Ty, a także woreczek mosznowy oraz inni, tak szybko szastający słowem "noob" wiecie co miałem na myśli pisząc pierwszą tutaj swoją wypowiedź, a nawet drugą?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orshabaall
Mi sie wydaje ze jemu chodzilo o to ze w ogole mozna zabic na 1 lvlu minosa, a nie o tym czy bedzie to oplacalne.
|
No, to odkryjmy karty. Ja od samego początku, zgodnie z tym, jak brzmi temat tego wątku, miałem
tę właśnie, opisaną w poprzednim poście sytuację na myśli. Wygląda na to, że ktoś mnie próbował wpuścić w maliny, a sam wdepnął w gówno.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pavel Ches
Wiesz bo ja myślałem o bardziej "yntelygentnym" sposobie, bo jakoś nie widzę, żeby klepanie minosów czy rotów na 1lvl-u używając przy tym lf było szybkim sposobem na zarabianie kasy, baaa, nawet mam wątpliwość czy aby nawet opłacalnym, bo chyba o tym jest temat? (przypominając tytuł tematu: "Szybka Kasa na rook")
|
Dokładnie! O to właśnie mi chodzi.
Dlatego Wy mi nie tłumaczcie, że można sobie zrobić depo-chara na Rooku, bo ja, choć jestem początkujący i może nie takim wytrawnym graczem, już dawno na to wpadłem (a jeśli jeszcze nie wpadliście na to, że tak zrobiłem, to zapraszam na stronę
Tibia Community, na której są podane dokładne daty założenia charów) i mam zarówno postać-depo na pieniądze, które już prawie całe capa postaci zajmują (co byłoby nawet zgodne tematem tego wątku: szybka kasa), jak i drugą postać-depo na stuff zdobyty podczas różnych wycieczek po Rookgaardzie (włącznie z boxami, abym mógł wchodzić na górkę do minosa). Mało tego, jedną ze swoich postaci-depo musiałem ratować
Jarissimusa z poważnych kłopotów, w jakich się znalazł. I domyślam się, że mając najlepszy stuff w postaci-depo, a także mnóstwo kasy na LF-y, można zabić choćby nawet i dwa minotaury czy roty na pierwszym poziomie. Ot, proste, mając już tak dużo zasobów, zakładasz sobie postać, ubierasz ją w ten najlepszy stuff i idziesz na minotaura - żadna filozofia.
Człowieku, ja czytam Wasze forum i naprawdę zastosowałem wiele Waszych rad już do serca - nie myśl sobie, że jestem takim debilem, jakiego robi ze mnie woreczek mosznowy. Obecnie zbieram platynki (mam już 9), zaczynam pomału gromadzić strzały itp., a nawet powoli (na ile umiem) także pomagam takim właśnie "zieloniakom", jakim sam jeszcze przed chwilą byłem (choć nie mówię wcale, że już wszystko wiem, ale to co wiem - tym się dzielę z innymi). I z pewnością nie powiem im czegoś takiego, żeby sobie, w celu zarobienia szybkiej kasy na Rook, poszli klepac minosa. Musiałbym się z durniem na mózgi pozamieniać.
I dlatego nie piszcie w takim wątku, że nie ma problemu z zabiciem minosa na 1 levelu: to jest dział o nazwie "
Dla początkujących" - nie zapomnijcie o tym. Wy tylko wytłumaczcie ludziom całkowicie zielonym, jak sobie mają taką pierwszą w ogóle postacią w Tibii zarobić szybką kasę na Rook.
To by było na tyle. Serdeczne pozdrowienia.