Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2006, 18:29   #86
Pavel Ches
Użytkownik Forum

Pavel Ches's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Nie, nie lepiej. Dlaczego? Ano dlatego:
1. Jak zabijam minosa na pierwszym lvlu to dla satysfakcji wlasnej a nie zarobku
2. Nikt nie powiedzial ze ide na main nowa postacia. Moge sobie stworzyc postac tylko do solowania potworow i robienia questow.
3. Nawet jak ide na main to nie oplaca sie dawac kasy z rookstayera bo na mainie zarobek jest od samego poczatku ~10 razy szybszy niz na rooku i ta kasa ktora na rooku ma spora wartosc, na mainie praktycznie nic nie znaczy. (no bo co to jest 30k na mainie? Starczy ledwie na jedna dwureczna bron pokroju dragon lance)
4. Ja nie chcialem udowadniac oplacalnosci zabijania minosa, rota, spermana i robienia questow na 1 lvl (bo to oczywiste ze sie nie oplaca). Chodzilo mi jedynie o udowodnienie ze mozna tak zrobic.
No i wszystko jasne. Podsumowując kilka ostatnich stron, minosa lub rota da się zabić solo na 1lvl-u, ale wogóle to nie jest opłacalne. Można probować jak komuś daje to satysfakcję, bo mi np. nie.
Racja nikt nie powiedział, że idziesz na main nową postacią, ale podałem tutaj tylko taki przykład, że zamiast wydawać pieniądze rookstayera na lf i dawać je 1lvl-owej potaci żeby solować minosa, można o wiele wiecęj zyskać dając same pieniądze i nie solować tego minosa 1lvl-owcem. Z tą wartością na rooku, a na mainie również się całkowicie zgadzam, ale tak jak wspomiałem, podałem przykład, który po prostu pasuje co do tematu, bo ktoś jeszcze pomyśli sobie inaczej zaglądając do tematu "Szybka Kasa na rook", że najlepza kasa z minosów. (ludzie mają różne pomysły)

Pozdrawiam serdecznie.
Pavel Ches jest offline   Odpowiedz z Cytatem