Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marfu
Harmonia:
Podobnie jak na Securze (ceny jak widze takie same), atmosfera - nie narzekam, mam pare osob, z ktorymi mozna podzialac razem :-) W sumie zapraszam.
Ostatnie pytanie - Ja tam zawsze chetnie pomoge :-)
Ale ludzie czasami dziwni. Znajduje cialo, zabieram wszystko, w tym p-legsy. Nadaje komunikat do wlasciciela, zeby sobie odebral. Cisza... Wreszcie dociera do swojego ciala. Mowie mu - mam twoje bambetle. Cisza... Powtarzam - pytam czy chce. Cisza... Wreszcie mowi, ze wie, ze mam. To mu podrzucam pod nogi. Cisza... Dlugo mysli, bierze i odchodzi...
|
Cale harmonia to nooby/thiefy etc. Przejdz sie 8 lvl po kazdym miescie a zobaczysz jakiegos kolesia ktory pisze "Oddam rzeczy ale ty najpierw pokaz swoje" itp
Lurerów spora gromda kolesi ktorzy cie blokną jak bedziesz uciekal jeszcze wieksza. Szansa ze znajdziesz osobe ktora ci w takie sytuacji pomoze jest równa 0.Slawne nooby harmoni (naszczescie retired) Herganon,Pancreas Dragonheart