Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2006, 18:28   #88
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Myślałem, że tutaj już wszystko zostało powiedziane, a Ty dalej swoje. :-/

OK, to i ja dalej swoje...

Powtarzam więc po raz n-ty: to jest dział dla początkujących, którzy zwykle nie mają "drugiego chara", lecz zaczynają grę w Tibię po raz pierwszy. W przypadku takich osób, zabijanie na 1 lub 2 levelu rotwormów lub minotaurów jest takim bezsensem, że napisałem o tym już w pierwszej swojej tu wypowiedzi, z czym w końcu, dopiero po "wypocinach" woreczka mosznowego i moim "udowadnianiu, że nie jestem wielbłądem", się zgodziłeś. Tytuł wątku jednak brzmi: "Szybka kasa na Rook", a nie "Czy można zabić Minotaura na 1 levelu?", więc piszmy na temat.

A jednak, mimo, że jest to dział dla początkujących, wypowiadają się w nim same "orły", zabijające na 1 levelu minotaury i namawiające do tego nowicjuszy. Weźcie przestańcie, zamiast tracić czas na te bezsensowne dyskusje, zaczęlibyście przynajmniej pomagać tym naprawdę potrzebującym pomocy. A o zabijaniu minotaurów na 1 levelu wszak możecie sobie popisać w innych wątkach.

Tyle, że... mnie już nawet samemu ręce opadają na Was, a nawet na moderatorów tego forum. Znowu został skasowany wątek, w którym dziewczyna pytała o rady - wątek nie naruszający w żadnym punkcie regulaminu (choć w uzasadnieniu jest tak napisane). I to jeszcze, żeby było śmiesznie, został on skasowany wówczas, kiedy już pisałem odpowiedź z przydatnymi dla niej (i dla wielu innych ludzi) radami. Nie nie, nie o zabijaniu minosów. O tym, jak prawidłowo kliknąć na drabinkę, żeby na nią wejść - nie dla wszystkich jest to takie oczywiste, jak dla Was zabicie minosa na 1 levelu, a także nie we wszystkich poradnikach jest o tym napisane. :-P

Chciałem pomóc człowiekowi najbardziej potrzebującemu pomocy...

Ale spoko, widzę, że moderatorzy wolą, żeby na tym forum były same tylko poradniki i artykuły, dupowłażące GM-om/modom posty, no czy też wreszcie wypowiedzi, w których woreczki mosznowe obrażają innych userów.

Nie chce mi się już pisać na tym forum :-/. Od tej pory będę tylko czytał Wasze "wypociny". Zaś jeśli moderator zdecyduje się usunąć choć jednego mojego posta z tego wątku - proszę wówczas usunąć WSZYSTKIE pozostałe, bo nie zamierzam kiedyś "świecić oczami", gdy ktoś będzie czytał moje wypowiedzi niekompletne.

Dziękuję wszystkim za pomocne rady i wypowiedzi. Zaś mam nadzieję, że choć niektóre moje wypowiedzi były czytane przez kogoś z przyjemnością (kilka osób spotkałem później w Tibii i mi o tym mówiły). Dziękuję też @ SmallMacioo za to, że jest takim w porządku człowiekiem i kumplem.

Pozdrawiam wszystkich, moderatorów także - żegnajcie. Po prostu się już zniechęciłem po tym wszystkim.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!

Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 18-06-2006 o 18:46.
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem