JAk niektuzy tu pisza swoje winy i jescze muwia ze sa nie wini to mnie krew zalwa (ja osobiscie nie zabijalem n00bow nawet z skullem!!!ja moja postacia(schakowana obecnie) zabilem tylko chyba z 3 4 n00bow moze 5

)ale jak sie zabija n00ba to mozna chyba pszewidziec tego konsekwencje co nie???Albo jak ktos dedl i stracil zeczy (wielka rozpacz :/)Zaczy mozna se moze nawewt sekunde odzykac(np. podbiegnie hlvl i nam da;P) a skille nie zrobisz tak szybko.Ja sie pogrozązylem po hacku

mam tea haka i zAPOMNAILEM numeru do emaila zaj***cie nie?Wiecie ile mialem dobryk skojazen z nia?Tylko milaem tam pszyciaul.schakowali mnie patsze tera po nielwiem ilu jusz miechach i co wiedzie?!?!??! Wszysczy koledzy zrkowani lub ich nie ma (jeden wyjontek)

Wiedzie co ja pzyzywalem ?

nie wizdalem co se zoba zrobic

jak o nich pomysale plakac mi sie chce:/(tyle pszezylismy pszygud wznoszen upatkow a to byli pszyjaciele od serca na kturych mozna liczyc zawsze mialem parwie cale vip nich )Ale byl taki jeden ziom kturego nigdy takiego nie spotkalem i nie spotkam.Poznalem go na roku mial 7 a ja 8 lvl (ale ja zostawalem na roku by zarobici kase i skile zrobic)bylimy zs soba kilka dni na roku on zdobyl 8 lvl i wylal ale powiedzial ze zostanie tam i bendie namnie czekac bylem na roku jeszce z tydzien+ i wyszlem on jusz mial 11 lvl (palek) ja sorc i zalatwil mi zeczy choci sam mial nie owiele lepsze

I gralismy gralismy to co guzej powiedzialem stalo sie .Ale sie rozgadalem a tera na temat
@tobic:?
mi najbardziej sie zalamuje jak padam kilka razy i cos trace cenego(dlamnie

) lub hack lub jecze nic mi nie wychodzi
PS. wy sie tal dolujecie jak dednecie i co dedniecie minie max pare dni i bendzie jak pszetem a pszyjaciul ani zeczy zroka (ja napweno stracilem moje jabko z roka

) nie odzykasz ani postaci .