Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2006, 19:09   #89
Pavel Ches
Użytkownik Forum

Pavel Ches's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Tyle, że... mnie już nawet samemu ręce opadają na Was, a nawet na moderatorów tego forum. Znowu został skasowany wątek, w którym dziewczyna pytała o rady - wątek nie naruszający w żadnym punkcie regulaminu (choć w uzasadnieniu jest tak napisane). I to jeszcze, żeby było śmiesznie, został on skasowany wówczas, kiedy już pisałem odpowiedź z przydatnymi dla niej (i dla wielu innych ludzi) radami. Nie nie, nie o zabijaniu minosów. O tym, jak prawidłowo kliknąć na drabinkę, żeby na nią wejść - nie dla wszystkich jest to takie oczywiste, jak dla Was zabicie minosa na 1 levelu, a także nie we wszystkich poradnikach jest o tym napisane. :-P
Ze skasowaniem tego tematu zgodzę się z Tobą, nie potrzebnie skasowany, najwyżej mógłby być zamknięty po udzieleniu odp. na trapiące problemy załażyciela. W końcu moim zdaniem dział "Dla początkujących" jest po to aby pomagać początkującym. Paradoksalnie zotawiane są posty typu "lol, mam pd na rooku", które wnoszą jedynie zamęt, chaos i często też tzw.przeze mnie "gwiazdki". Natomiast kasowane są tematy z zapytaniami o podstawy, później są takie osoby wyśmiewane przez "masta" gracza, że nie potrafi tego i tego. A faktycznie gdy ta osoba prosi w jej mniemaniu w dobry dziale, odp. zostaje kasowana. Ludzie skasować każdy potrafi (no jeszcze są ograniczenia bo trzeba zostać jakimś modkiem w przypadku forum), ale nie każdy potrafi pomóc. Ta sytuacja wydaję mi się troche nie w porządku. Przepraszam za takiego off topa, ale zirytowało mnie to trochę, tak samo jak mojego przedmówcę. Jak tak dalej będzie to będziemy czytać o tym tylko, że ktoś ma PD albo ktoś wszedł do MM i póżniej 20 stron (jak nie więcej) besztania tej osoby. Czy naprawdę na tym forum potrzebni są tylko krytycy czyjejś pracy, czy może znajdzie się coś dla osób, które chciałyby, bazując na własnych doświadczeniach, pomóc osobą potrzebującym rad, gdyż nie wiedzą tego i czygoś innego? Odpowiedź pozostawiam moderatom tego forum. :/
Pavel Ches jest offline   Odpowiedz z Cytatem