Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2004, 22:52   #10
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

@Baron K

>>Zydzi po prostu zostali przesiaknieci chrzescijanstwem, i wyszlo, ze religia tak sie przeniknely, ze wychodza takie kwiatki

To, przepraszam za doslowność, z dupy żeśmy wytrzasneli ewangelie ?

>>Ciekawe, wiesz, gdyby naprawde bylo cos takiego - od razu by byl wokol tego szum. A tu ni widu ni slychu o zadnym dowodzie istnienia Jezusa -.- Moze kumpel jaja sobie robil? Ew. Jest szpiegiem i wyrwal dokument z rak Boga, po przebyciu smierci klinicznej?

To nie był człowiek którego znałbym w jakikolwiek sposób, ostatnia możliwość też chyba odpada. Czemu twierdzisz że musiałby być wokół tego jakiś szum??

>>I tu mylisz sie Ty, albowiem jako Katolik masz przymus przestrzegania Dekalogu

Bo WYBRAłEM bycie Katolikiem i ponoszę tego konsekwencje. jak mi sie nie spodoba, to zawsze mogę zmienić wiarę, co nie? Ty z kolei WYBRAŁEŚ ateizm. coś jeszcze?

>>Heh, czytaj ze zrozumieniem =] przeczytaj jeszcze raz mojego posta, a skapniesz sie, o co mi chodzilo

nukapą ?

@MayGyver

zjawiska paranormalne: zgodze sie

powstanie Boga: mam inne zdanie na ten temat :>
Pewien astronom powiedział kiedyś, że "Teleskopami i myślą jesteśmy w stanie sięgnąć do momentu Wielkiego wybuchu. Wcześniej był czas dla Boga". Pozatym teoria WW idzie mniej więcej tak: "Na początku nic nie było. Potem nastąpił wybuch...."

Dżizas!
$corcerer jest offline