ehh Czy nie zauważyliście dziwnej tendencji w tym topicu wszyscy tylko pytaja nikt nie odpowiada

. Co do instalacji sam miewałem dziwne problemy z klientem (w szczególności z instalacją) to plik uszkodzony pobierz jeszcze raz itd... sama gra też jest pełna bugów. To casting filed to wywalanie z serwera. Ciężko jest tam grać i jeszcze te expienie (expienie samemu jest wręcz niemożliwe) okropne lagi (czasami rzucam czary a po paru sekundach widze ich efekty). Co do gry to jest dziecinnie prosta pojawiasz się w mieście kierujesz się do bramy i expisz na potworach blisko bramy spróbuj załapać się do jakiegoś teamu bo expienie samemu nie ma sensu. Lvle na początku dosyć szybko lecą odchodzisz coraz dalej od miasta i to tyle. Qesty to przeważnie przynieś X przedmiotów a dostaniesz Y doświadczenia. Niestet są to dosyć pobierzne moje własne spostrzeżenia dotyczące tej gry. Podobno jest w niej gdzieś grywalność i magia której ja niestety nie odkryłem. Moim zdaiem jest duuuuużo leprzych gier i tibia jest jedną z nich.