Cytuj:
Nie dlugo wchodze na maina i mam zamiar ostro skillowac z bratem, ktory jest knightem. I mam takie jedno pytanie jak dlugo musze skillowac aby osiagnac skille 45/45?? Prosze pomuzcie mi
|
Nawet w ciągu dwóch dni.
tomo_wyrwi: pierwsza lub druga kopalnia dwa pierwsze poziomy to dwarfy i roty. Na trzecim poziomie niezly spawn soldków. Uważaj żeby cię nie okrążyły bo nie da sie ich przesunąć. Na czwarty poziom nie schódź, bo jeśli ktoś zlurował guarda to nie żyjesz.
Jeśli masz 8mlvl to IHy ci nie będą potrzebne. Jednakl wątpie że masz więc będą Ci potrzebne, ale na ile to starczy to nie mam pojęcia.
Cytuj:
Wiem ze wszystko bylo napisane na podstawie tego, co Ty robiles, ale czy warto tracic bolty na guardy ktore Cie i tak nie dogonia? Nowi gracze napewno nie beda mieli zbyt duzo kasy, wiec radzilbym zabijanie dwarf guardow ze strzal, poniewaz sa one tansze.
|
lol, jeśli ktoś weźmie sobie do serca to co napisałeś to nie długo pobije te guardy... Wejdz do 3 lub 4 kopalni (na poziom z guardami) z łukiem i spróbuj wybić całt resp. Zobaczymy jak długo wytrzymasz. Może i cię nie dogonią ale otoczą na pewno, więc łuk to badziew i kompletnie się nie nadaje. Zresztą z kuszą znacznie szybciej się expi i przy dobrych wiatrach w ciągu 3 godzin robisz 100k expa.