Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2006, 08:45   #336
Chycel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2006

Smutny

Poprostu gratulacje dla typa, co rozpoczal ten temat. A ja kocham Parysa ktory napisal tak... Parys napisal
Cytuj:
noobie- gracz ktory nic nie wie, ale sie przyznaje i darzy do poprawy
Noobie? Chyba Newbie. Jak byś poprawił orty/ literówki ( a jest ich dużo) to artykuł trafiłby na stronke.
A teraz WszechStronny

Cytuj:
newbie(lub noobie, zależy jaki kraj)- gracz, który nic nie wie, ale się przyznaje i darzy do poprawy
No Parys, troszke nie umiesz czytac... ale jestes wkoncu kibolem ><

Powroce do tematu, moj braciak, jak pada, to sie boje o moje drzwi do pokoju <po 2 serjach, nie wiem jak jeszcze zyja>. Hamsko sie zachowuje w tibii, a potem sie dziwi ze ma hunta od hgh lvli. Ja ogolnie rzecz biorac zachowuje sie kulturalnie, nie kroje lootow, nie wyklinam, nie kluce sie.
POROZUMIENIE Z GRACZAMI TO JEST PRAKTYCZNIE PIERWSZY STOPIEN DO WBICIA HGH LVLA PRZEZ WAS!! A to, ze wy nie umiecie sie zachowac, to kolegow nie macie, a tylko samych wrogow, ktorzy tylko czekaja na to, aby powiedziec - Gratz! Ur Hunted! I kto z wami pojdzie np. na te hydry? Jak wy wyklinacie, kradniecie, kolo sobie pomysli ze bedziecie tacy na huncie, albo wpadnie akorat na czas huntu wasz przesladowca, i was nie utlucze? Loot skradziony/wziety z ciala a wasz kolega, z ktorym byliscie jest teraz o pustym portfelu ><.

To tyle. 1st post

@edit
Teraz pytanko za 100pkt <moze iq>
Co oznacza slowo HUNTED?? Odp. przyjmowane sa do godz. 13 dnia 19 czerwca roku panskiego...

Ostatnio edytowany przez Chycel - 19-06-2006 o 08:58.
Chycel jest offline   Odpowiedz z Cytatem