Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2006, 15:27   #24
Nephar
Użytkownik Forum

Nephar's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Domyślny

Na początku chciałbym się przywitać bo to mój pierwszy post.

A teraz kilka pytań do zaawansowanych graczy:

1. Jakie są wasze opinie co do skillowania powyżej 50 dist warto/nie warto
2. Gdzie najlepiej skillić na 50/37? Próbowałem zbierać kamyki z goblinów i lać z kopalniach koło Kazoo ale zbieranie godzine kamyków które wyrzucam w 30min raczej mija się z celem. Noszenie spearów z Carlin czy z AB raczej też bo nie wezme ich za dużo a więcej będe łaził niż skillił. Kolegi sorca nie mam a nie chce sie zniżać do poziomu crackerów(mc).
3. Czy dobrym rozwiązaniem dla pala jest bicie rotów na Fibuli do 20lvl(strzały zwracają się z lekką nadwyżką)?
4. Jest dla FACC jakiś w miare normalny resp ghouli(nie jakieś 4 na krzyż) poza tym na PoHu obok Necrohouse(jeśli raz na dwa dni nie spotkasz po drodze GSa to jest fajnie [te GSy tam pasują jak DSy na fibuli ale nie będe komentował])?
5. Czy jest jakieś dobre miejsce do expienia od 25-30lvl poza Guardami(tu już może być dla PACC)? Bo nie widze że mi sie tam bolty będą zwracać-powiecie doskonałe lootbagi tylko na takim lvlu spotkam jakiegoś 40lvlowca i po lootbagu

To będzie na tyle

Btw. mógłby ktoś napisać jakiś poradnik dla pala bo te które są są ostro zakurzone edynie Vaxxi jest w miare swieży ale i tak z tego co czytałem już troche się zmieniło.

Mam nadzieję że nie ma za dużo błędów ^^
Nephar jest offline   Odpowiedz z Cytatem