Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2006, 15:46   #36
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus
Zarzuty: zacznijmy od standartów czyli:
1) kompletnie niezrównoważone zamki. Właściwie można sobie odpuścić grę Inferno i Dungeonem. Natomiast jak zwykle Heaven i Necropolis wymiatają.
A ja jednak stawialbym inferno nad necropolis. Pomijajac to, ze szkielety (podstawowa jednostka do walki na dystans) padaja jak muchy, to licze sa dosc drogie, przez co czasami ta rasa jest pozbawiona walki dystansowej. Wiekszosc jednostek, zanim sie doczlapie, zdazy pasc. Vampiry maja maly def w stosunku do innych jednostek, natomiast smoki sa strasznie denne...co z tego, ze tanie, jesli w ataku daja dupy? A miasto zycia (haeven) jest przesadzone za sprawa inkwizytorow...
Cytuj:
2)I co mi z tego że wszystko jest 3d skoro w czasiw walki nie mogę sobie dowolnego miejsca przybliżyć?
Jak to nie mozesz? Ja nie mam problemu...Strzalki + PPM i rolka.
Cytuj:
3) Znowu olany bohater. Właściwie nie opłaca się robić bohatera do walki, bo i tak mocniej uderzysz z czarów a co ważniejsze szybciej będziesz mógł jeszcze raz walnąć.
Lepszy niz w hommIII.
Cytuj:
6) Grafika. Ani ona ładna ani porządnie zrobiona. Grafika miast dobija. Owszem jest ładnie, ale weź tu cokolwiek szybko znajdź.
A mi grafika sie akurat b. podoba. Moze odpal ja w max detali?
Cytuj:
8) Komputer oszukuje.
Ty tez sprobuj
Cytuj:
9) Magia. Dziiiiiwna, a jednak bardzo przydatna. Chociaż działania teleportu nadal nie rozumiem.
Juz nie miales czego wymyslic - zla, ale dobra. Wg mnie magia w tej grze jest dosc dobrze przestawiona.
Cytuj:
10) Skille jednostek. Chłopaki się nie postarali, niektóre wyjątkowo przydatne (oplątanie, fireball). Inne nie wiadomo po co (chociażby atak Hydry, bo zanim ona dojdzie do wroga to już jest po bitwie).
Atak hydry jest calkiem ciekawy, szczegolnie kontratakujac otaczajacych cie wrogow.
]