Witam, i bardzo się cieszę że stoi przede mną szansa bycia moderatorem na jakże genijalnej stronie
1 Rejestracja-19.08.2003, Id-284 jak na ponad 10000 to chyba jestem starym użytkownikiem

. Nigdy nie byłem moderatorem.
2 Gram już 2 lata ogólnie wielkich sukcesów nie mam bo ciągle zmieniałem światy (sam przecież Dobo o tym wiesz) teraz mam knighta 26 lev 74/72, ale na samej grze znam się nieźle i moge zaoferowac moja pomoc.
3 Chcę aby na forum był porządek oraz aby pomagać innym modom bo wiem ze nie jest to łatwa praca. Oczywiście oprócz usuwania etmat staralbym się tłumaczyć oraz wyjaśniać użytkownikom niektóre rzeczy.
4 Myślę że tak na pewno umiem odpowiadać mądrze na głupie tematy oraz wydaje mi się iż moge rozpoznać, które tematy są do kasacji np. jeśli są 4 podobne tematy to odpowiadam w jednym i w 3 innych daje link do tego 1.
5 Mam 15 lat interesuję się komputerami troche robieniem stron interenetowych, skatebordem oraz oczywiście Tibią i sportem. W szkole idzie mi nie najgorzej, nie mam żadnej 3

6 TAK, nadaje się(nie wiem czy wystarczy ale skoro własna ocena to mówię to co sądze)