26-07-2004, 10:19
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Zureq (RUBERA)
Ciekawy temat. A co byście powiedzieli na to, że przed waszym urodzeniem nie było nic? Dopiero w chwili, gdy przyszliście na świat, on tak naprawdę powstał. Wiem, że zaprzeczają temu prawa fizyki oraz lekcje historii, jednak pomyślcie. Może tak naprawdę historia, której się uczymy powstała specjalnie dla ciebie? Wszyscy ludzie, których mijasz na ulicy są stworzeni specjalnie dla ciebie, wszystkie przedmioty, a także Bóg powstał po to, byś ty mógł cieszyć się życiem. Świat się zaczął gdy ty się urodziłeś, świat się kończy z momentem twojej śmierci. Trochę kontrowersyjna teoria, ale zastanówcie się nad tym.
|
A moze to wszystko mi sie sni? Te miliardy ludzi, istnien, zwierzeta, caly siwat, cywilizacja nasza, pokolenia ktore sa za nami i te, ktore beda po nas...Moze to tylko moj sen? Mam sie obudzic?
Ew. World is a Matrix~
|
|
|