Zobacz pojedynczy post
stary 19-06-2006, 18:35   #55
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Samuelos
Temat:

Coz, cala ta akcja z Wurzelem to jego "sprytny" plan walki ze Strinnem i cheaterami. Jak wiemy Strinn jako nowa postac Zu byl huntowany przez prawie cala Antice. Jednak Wurzel jako jego rl mate zaoferowal mu miejsce w Satori i ochrone. Po pewnym czasie Strinn zaczal sie wymakac spod kontroli i gdy stwierdzil ze jest dostatecznie silny przeniosl sie do BD. W pozniejszym czasie jak juz rozpoczela sie wojna zaczal wybijac wszystko i wszystkich dookola w tym DS'ow, wiec Wurzel uniosl sie honorem i postanowil z nim walczyc. Wtedy to pojawil sie ten nieszczesny banner z reklama TibiaNG. Wurzel wlazl na stronke, skopiowal tekst jak uniknac zbanowania i wkleil na tibia.com doskonale wiedzac jak to sie skonczy. W czasie 1 miesiecznego bana mial duzo czasu wiec kupil tego bota i za jego pomoca stworzyl sobie 60 lvl sorca na faccu. Po uplywie bana "pochwalil" sie swoim osiagnieciem, myslac ze wywrze na CiPSofcie jakies wrazenie (pewnie nawet uwagi nie zwrocili ...). Jako, ze ten post byl wbrew Tibia rules automatyczny sytem wlepil mu delete i tym samym jego plan sie wypelnil. Ot cala historia...

Do tych co wiecznie maja do siebie problemy (Phoe~ i spolka):

Smieszni jestescie, non stop jak jest jakis temat dotyczacy Anticy to sie obrazacie. Ze ten niby kupil g helma za rl kase, tamten kupil pacca za platynki. Po prostu nie wiem czy mam sie smiac czy plakac... dorosnijcie bo to juz robi sie smieszne...

Ps. Swoja droga to ciekawe jak zareaguja wielcy sprzymierzency Ds 'ow Sattor i Piomos na zabicie Lejdy Ewy prze SaT ? Umieram z ciekawosci ;] ...
Hah to jak to
Mnie to cieszy, że góóóówno im zrobią

HEJKA XDDD
j****e Misie Bimbrownisie Okradly mnie z:bohy,crown helmet,beholder shield,plate legi golden backpack niewierzcie im na chrzcie jak zrobicie 2 zadania to was wezma do podziemi bez eq i spuszcza na was potwory ja dedlem i wzieli mi wszystko niewierzcie tym pedalom
pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 19-06-2006 o 18:38.
BOtter jest offline   Odpowiedz z Cytatem