Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2004, 10:54   #1
tomo
Użytkownik Forum

tomo's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'

tomo ma numer GG 1414152
Domyślny Grafika do tibii spr, autor platyna, poprawki tomo (no download narazi

Witam serdecznie Na wstepie chcialbym zaznaczyc iz nie mozna jeszcze grafiki sciagnac... Co prawda ona juz jest lecz nie mam serwera zeby ja umiescic (niespelna 7mb) a na interii nie chce bo po co mamy patrzec na transfer przekroczony... prosil bym o sponsoring, minumum 7mb, wtedy umieszcze grafike!!!!!!! Niedawno platyna umieścił grafikę złożoną z elementów znalezionych na tibia.de Postanowailem zedytowac te grafike, choc to jeszcze nie to co chcialem zrobic (zapowiadany swietnie wygladajacy cyc), musze sie nauczyc na photoshopie i znalesc dobrego mentora Z samych poradnikow to bede mial ochlapy Wiec, jezeli chcecie widziec ogolne rzeczy, zapraszam do tamatu platyny, ja natomiast pokaze kilka zedytowanych przeze mnie grafik (sporo znalezionych na roznych stronach fanowskich o tibii, zwlaszcza sie ze spearami nameczylem bo co je przekrecilem to sie strasznie niewyrazne robily, teraz tesz szajs ale i tak lepiej niz bylo).

Teraz czas zaprezentować kilka zmian:

boh -

Crusader Helmet -

totalny (wg.mnie) HIT! - Knightlegs!!!! -

Guardian Shield (taka ladniutka ) -

RESZTE ZAMIESZCZAM W NEXT POSCIE, POST WYSZEDL ZA DLUGI I NIE MOGLEM UMIESCIC (niewiem dlaczego )

BTW: Zdjecia naprawde sa ostrzejsze, tutaj wiekszosc jest w JPG ktory ostro rozmywa...

user:Inactive jak chuj.

tomo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.