Witam serdecznie

Na wstepie chcialbym zaznaczyc iz nie mozna jeszcze grafiki sciagnac... Co prawda ona juz jest lecz nie mam serwera zeby ja umiescic (niespelna 7mb) a na interii nie chce bo po co mamy patrzec na transfer przekroczony...
prosil bym o sponsoring, minumum 7mb, wtedy umieszcze grafike!!!!!!! Niedawno platyna umieścił grafikę złożoną z elementów znalezionych na tibia.de

Postanowailem zedytowac te grafike, choc to jeszcze nie to co chcialem zrobic (zapowiadany swietnie wygladajacy cyc), musze sie nauczyc na photoshopie i znalesc dobrego mentora

Z samych poradnikow to bede mial ochlapy

Wiec, jezeli chcecie widziec ogolne rzeczy, zapraszam do tamatu platyny, ja natomiast pokaze kilka zedytowanych przeze mnie grafik (sporo znalezionych na roznych stronach fanowskich o tibii, zwlaszcza sie ze spearami nameczylem bo co je przekrecilem to sie strasznie niewyrazne robily, teraz tesz szajs ale i tak lepiej niz bylo).
Teraz czas zaprezentować kilka zmian:
boh -
Crusader Helmet -
totalny (wg.mnie) HIT! - Knightlegs!!!! -
Guardian Shield (taka ladniutka

) -
RESZTE ZAMIESZCZAM W NEXT POSCIE, POST WYSZEDL ZA DLUGI I NIE MOGLEM UMIESCIC (niewiem dlaczego

)
BTW: Zdjecia naprawde sa ostrzejsze, tutaj wiekszosc jest w JPG ktory ostro rozmywa...