Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2004, 11:41   #4
tomo
Użytkownik Forum

tomo's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'

tomo ma numer GG 1414152
Domyślny

O K***A!!! O NIE!!! NIE MOWCIE MI ZE UPOMNIENIE "H" JEST ZA HAKERSTWO?!????

NIEWIEM CO ZA MODEK MI TO DAL!!! JA PIERDOLE DAJCIE MI BANA ZA PRZEKlINANIE ALE JEZELI HEGEMONN MA RACJE TO ZAJEBISCIE!!! DOBRZE WIEDZIEC ZE JESTEM "HAKER!"!!!!!!!!!! NO NIE LOL!@!!!! CZY CI MODKOWIE NIE MAJA SUMIENIA?!?!?! W KTORYM KURWA MOIM poSCIe PROBOWALEM KOGOS OKRASC!?!?!?!!?!!?!? O nieeeee, jezeli sprawy maja sie tak rozwijac to ja podziekuje... Opuszcze to forum jezeli dostalem upomnienie za cos czego nigdy i jeszcze raz nigdy nie robilem, nie robie, i robic nie bede... Nie po to ja specjalnie przestaje uzywac tibii gg, przenosze sie na inny swiat itp, zeby byc czystym od tego scumu, zeby dostawac upomnienie ze jeszcze JA KOGOS CHCE SHAKOWAC!!! ZADAM WYJASNIEN OD MODERATOROW! W KTORYM POSCIE PROBOWALEM KOMUS UKRASC KONTO!?!?!?! No? W ktorym?Jezeli to oznacza "haker", opuszczam to forum, jezeli co innego - zostaje...

Ale jezeli haker to mozecie mi dawac bany na ip i inne rzeczy, bede wami gardzil... a jezeli mi nie udowodnicie dlaczego mam upomnienie to zadam wyjasnien, albo sciagniecia upomnienia... Zreszta wam to wisi, bo jestescie boscy, przeciez...

Mozliwe ze to moj ostatni post, jezeli jest tak jak opisalem mam do was krotkie przeslanie - Myslalem ze najwiekszymi gnidami w polsce sa politycy, ale calkiem niezle wam idzie w doganianiu ich...

Jezeli to co opisalem nie jest prawda, przepraszam was za wszystko, zwracam honor...

Edit------> Zreszta, jak juz ktos powiedzial do pliku *spr nei da sie wsadzic wirusa,trojana ani podobnego scumu

Wasz na zawsze

haker i zlodziej kont

user:Inactive jak chuj.

tomo jest offline   Odpowiedz z Cytatem