Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2004, 12:30   #94
kicek12
Użytkownik forum

kicek12's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Domyślny Moje zgłoszenie

1) Zarejestrowałem sie dopiero dziś <26.07.2004>, ale od początku gdy dostałem neta uczęszczam na tą stronę jako niezarejestrowany użytkownik. ?( Niestety nie miałem jeszcze okazji moderować innych fortów.

2)Nie duże, ponieważ miałem trzy konta, ale za bardzo zaufałem kolegom którzy nie okazali się bardzo koleżeńscy <teraz mam 3 lvl, wcześniej:
1 konto - 5 lvl
2 konto - 6 lvl
3 konto - 4 lvl

3) Ponieważ chciałbym wytępiać chamstwo, rasizm, itp., którego coraz więcej pojawia się na stronkach m.in. na kulturalnym i porządnym forum tibia.pl .

4) Oczywiście!!! Jestem z tego (w mojej klasie) słynny, że zawsze potrafie na głupie zdania lub bezsensowne wypowiedzi odpowiedzieć czymś mądrym.

5) Nazywam się Jarosław Król . Mam 12 lat, jestem sympatycznym, oraz spooko gościem. Umiem wszystkich rozśmieszyć . Interesuje się sportem <przede wszystkim piłką nożną>, komputerami, oraz fotografią. Mówią o mnie, że jestem kujonem < średnia 4,8 , uczestnictwo w wielu konkursach szkolnych> choś się z tym niezgadzam. Gdy mnie coś napadnie jestem nie do zniesienia. :evil:

6) Jestem fenomenalną osobą na to miejsce.

Kicek
kicek12 jest offline