Nie ty bedziesz o tym decydowal.
Cytuj:
skoro każdy chce ci wytłumaczyć czy opłaca się używać LF'y na Rook'u czy nie, a ty ciągle zadajesz dziwne pytania.
|
Jak ktos tlumaczy mi to bardzo ogolnikowo, to trudno wyciagnac z tego jakiekolwiek wnioski.
Cytuj:
Na niego trzeba brać LF'y, bo na małym levelu padniesz na nim.
|
A na duzym?
Cytuj:
Co do tego tematu to było ich dużo i raczej łatwo sie domyślić, że jeśli w wielu innych tematach jest podane, że Rookstayerzy używają LF'ów to po co zakładać nowy temat?
|
No ale ogolna odpowiedz ze uzywaja lub nie uzywaja nie jest pomocna.
Cytuj:
Ty chyba zrobiles sobie konto na forum tibia.pl zeby powkurzac ludzi...
|
Tak, szczegolnie ciebie.
Cytuj:
Odpowiedzieli Ci juz na wszystko...
|
Tak, ale zbyt ogolnie.
Cytuj:
jestes niedorozwiniety czy udajesz i sam nie mozesz wyciagnac wnioskow jakie potwory sa silne i trzeba Ci wszystko na patelni wylozyc...?
|
Trzeba wylozyc.
Cytuj:
Dla 8 lvl silnym bedzie rotworm i mino a dla 1 lvl bedzie cave rat wiec nie zadawaj glupich pytan...
|
no to wlasnie dlatego ze "silny" to pojecie wzgledne, wiec ja prosze o dokladne podanie nazw potworow
Cytuj:
masz mozg to z niego korzystaj... -.-'
|
Nie pouczaj mnie, bo nie dorosles jeszcze do tego.
Cytuj:
lfy sa wymagane do copper shield questa
|
Zrobilem tego questa kilka razy bez life fluidow (z samym jedzeniem - zajelo duzo czasu, ale sie udalo)
Cytuj:
raczej nie widzialem zeby ktos goblin hell zsolowal
|
Jest wiele filmikow z solowaniem goblin hell na tibia.org.pl.
A ty mnie nie pouczaj.
Cytuj:
Byli ludzie co solowali Goblin Hella. A co do questa na Copper Shielda to LF'y wcale nie są potrzebne (przed minutą tam byłem i wzięłem 5 LF'y to tylko 3 straciłem), ponieważ starczy tylko dużo jedzenia i umiejętność robienia przerw na jedzenie między ogniami...
|
O ile sie nie myle to jak ktos ma 4 lvl lub wyzej i startuje sprzed fire fieldow z pelnym zyciem to moze dojsc do ciala i zostanie mu jeszcze zycie po skonczeniu ognia, wiec raczej nie trzeba robic przerw miedzy ogniami.