Cytuj:
A ja jednak stawialbym inferno nad necropolis. Pomijajac to, ze szkielety (podstawowa jednostka do walki na dystans) padaja jak muchy, to licze sa dosc drogie, przez co czasami ta rasa jest pozbawiona walki dystansowej. Wiekszosc jednostek, zanim sie doczlapie, zdazy pasc. Vampiry maja maly def w stosunku do innych jednostek, natomiast smoki sa strasznie denne...co z tego, ze tanie, jesli w ataku daja dupy? A miasto zycia (haeven) jest przesadzone za sprawa inkwizytorow...
|
Heh padają jak muchy, tylko co z tego. Pamiętaj że jednostki necro są jedynymi któe nie znikają na bitwy po użyciu na nich raise dead. Dwa masz umiejętność wieczny sługa i nekromancję. Ja nie mówię tu o ilościach typu 100 łuczników. Ja mówię tu o ilościach typu 1k łuczników, a nie jest to tak dużo bo ostatnio po jednej bitwie wskrzesiłem 600. A co do Vampirów to po co im def? Skoro one same się wskrzeszą?
Cytuj:
Jak to nie mozesz? Ja nie mam problemu...Strzalki + PPM i rolka.
|
Pola walki
ALe gorszy niż w 4.
Cytuj:
A mi grafika sie akurat b. podoba. Moze odpal ja w max detali?
|
Bardzo śmieszne

Jest w max detalach.
Cytuj:
Juz nie miales czego wymyslic - zla, ale dobra. Wg mnie magia w tej grze jest dosc dobrze przestawiona.
|
Dziwna nie zła. Przykład: w swoim mieście nie mogłem się wyuczyć Town Portal, pomimo że czar był dostępny w wieży. W mieście elfów (zdobyczne) już nauczyłem się bez problemu (nie miałem lvl up w międzyczasie).
Cytuj:
Atak hydry jest calkiem ciekawy, szczegolnie kontratakujac otaczajacych cie wrogow.
|
No dobra ale żeby Hydra doszła do linii wroga trzeba trzech tur, lub stracić zaklęcie na haste. Ta jednostka zwyczajnie jest cienka.