Zobacz pojedynczy post
stary 20-06-2006, 01:10   #121
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Han_G
moze nie bawicie sie tak jak ja w robienie stron ale powiem wam jedno
STRONY SIE CZYTA/OGLADA W POSZUKIWANIU INFORMACJI
A NIE PATRZY SIE NA NIA I WZDYCHA JAKA ONA PIEKNA NIE JEST - MA BYC CZYTELNA A TA TAKA JEST
Amen, a co do mojego poprzedniego postu, jeśli chodzi o rozłożenie menu, po chwili człowiek się przyzwyczaja i jednak ów menu wychodzi na plus
Tak się zastanawiam, te wszystkie posty "poprzedni był lepszy" bez żadnego poparcia to na zasadzie tłumu? Bo większość tak uważa...?

Analizując po koleji PKP:
  • Logo - fajny motyw w T jako sztylet, trochę razi brak kropek nad i, i napis "oficjalna..." może być mało czytelny na większych rozdzielczośćiach.
  • Świeczkę pozostawię w spokoju, bo i tam ponoć ma być zmieniona, i dobrze
  • Na samej górze, "drewniany" pasek - trochę mi nie pasuje, nie dość, że nie w kolorach strony to jeszcze taki jakiś dziwny :|
  • Pole na niusy - przejrzystsze niż poprzednie, w końcu nie ma tej grafiki "mapy" która miała czasem tendencje do rozłażenia się na boki,
  • Nagłówki menu - "+", b.ładny deseń
  • Samo menu też jest good, choć to drugie (z EQ) mogło by być ciut węższe i w tym samym odcieniu co menu pierwsze.
  • Ofkors na dole reklamy i bannery pozostawiam bez komentarza, kasa na drzewach nie rośnie
EDIT: drobna uwaga, mapy miast są wywalane dla każdego miasta w nowym oknie, wypadało by to poprawić

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 20-06-2006 o 01:11.
Vanhelsen jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.