Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2004, 14:11   #8
tomo
Użytkownik Forum

tomo's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'

tomo ma numer GG 1414152
Domyślny

Muahahhh... Fajnie ze stwierdzenie ze zamknalem dzialalnosc gildii poniewaz spora czesc czlonkow ja olewala to jej obrazanie? Supa! Swietnie... Jedyna osobe ktora obrazilem to byl jeden koles ktory na poczatku sie przymilal do gildii (nie mial spelnionych wymagan a bardzo chcial dolaczyc), a potem jak go wziela inna gildia w ktorej byl gh za darmo a zadnej wiezi z czlonkami, zaczal sie nabijac z mojej gildii... Powtarzam ze NIGDY BYM NIE OBRAZIL CZLONKOW SWEJ GILDII! Zwlaszcza ze bylem jej liderem... Do tej pory ubolewam nad jej zamknieciem... Nawet mam na kompie taka notke - You have disbanded the Spawn of Villentrenemerth. - koniec ery smokow ...

wiec mi nie mowcie o tym nawet, a nazwanie mnie hakerem tak obrazilo moj honor, ze mozecie mi dac bana nawet, na tym forum bede sie staral sie utrzymywac kontakt tylko z wartosciowymi ludzmi (ktorych z dnia na dzien ubywa)... Oczywiscie jezeli nie odstane bana, a jezeli dostane to trudno.... Moze znajde inne forum, ktorego nie zalala fala noobostwa... hmm, jest jeszcze kwestia ze moze jestem hamem, ale osobiscie sie za szynke nie uwazam

Ontopic: Nie wiem jaki link Wejdz na tibia.de, graphic proposals i tam jest "Reebows sprite editor" albo "tibia sprite editor" czy cos w tym stylu... Oczywisice to program do edycji grafiki

Dajcie glupie 7mb to bedziecie mieli te grafike dla siebie... No nie liczac tego ze wczesniej was shakuje

edit---> A jesli nie wierzycie to spytajcie bylych czlonkow gildii....... NA forum na pewno jest lanther ale on malo siedzial na guildchannelu, ale tyle co widzial to niech powie...

Do swojego old squadu ---> sorry ze was tak obrazalem, chcialbym tylko wiedziec jak was obrazalem, i czy czuliscie ode mnie "mobbing" PP Bylem az za lekki Olewaliscie gildie, powinienem wprowadzic deady za brak udzialu w zyciu gildii P Joke

user:Inactive jak chuj.

tomo jest offline   Odpowiedz z Cytatem