NIestety, IRC zawsze byl i zawsze bedzie miejscem ciezkim do zdobycia dla kogos kto nie przebywa na nim przez dluzszy czas. NIe wiem jak jest teraz, bo w letnie popoludnia nie mam ochoty wchodzic na kanal, ale kiedys takze dostawalo sie bana, kicka za smieszne rzeczy.
Sila rzeczy kanal #tibia.pl JEST zwiazany z tibia.pl - logiczne wiec, ze ludzie wchodza i zadaja pytania odnosnie tibi - czasem banalne, zadawane po tysiac razy. Jaki sens w banowaniu takich ludzi? Nie wiem - ale tak juz jest.
Pozatym nie raz widzialem (nie, niestety nie mam logow;]) jak "poczatkujacy" dostawal bana za tekst, a inni piszac teksty na tym samym poziomie byli "mega-zabawni".
A no - jeszcze nie zapominajac o jakze slusznej, wspanialej i konkretnej misji "plewienia noobow" - tutaj niestety tylko haselko rzuce, bo rozwijanie tematu grozi rozmowa o grupie, ktora rzekomo nie istnieje;]
PS: Lubie wiekszosc osob z IRCa - co nie zmienia faktu, ze spora czesc z nich ostro przegina i tak naprawde ci, ktorzy powinni stanowic przyklad niczym nie roznia sie od plebsu odwiedzajacego forum.
Ostatnio edytowany przez Matek - 20-06-2006 o 08:16.
|