Zobacz pojedynczy post
stary 20-06-2006, 12:29   #164
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

osobiście mi sie nie podoba, ten design wygląda tak jak by strona sie cofneła o jakieś 3 lata w stecz, teraz sprawia wrazenie jak by robił ją amator na amatorskim programie, przejrzystość się nie zwiększyła za to ze strony wizualnej witryna uległa znacznemu pogorszeniu. Nie wiem kto to wymyślił ale za mądre to to nie było, naprawde poprzedni wygląd był znacznie przyjemniejszy dla oka no ale może to przez te oszczędności może serwer nie dźwiga tamtej grafiki strony [; cóż trzeba zacisnąć zęby i sie przyzwyczaić
1. logo jest straszne
2. niektóre czcionki mają taką wielkość jak by były robione z myślą o niedowidzących
3. kolorystyka wręcz odpychająca, mdła i całkiem nijaka, od samego patrzenia na te kolory człowiek chce wyłączyć tą strone
4. wszystko ze sobą jakoś tak sie gryzie nie ma w tej stronie spójności i jednolitości
5. tabelki na przykład z czarami czy z broniami są za duże przez co znalezienie właściwej imformacji zajmuje dużo czasu, ponad to czcionki w różnych działach są różna na przykład porównajcie czcionki użyte w potworach z czcionkami w mieczach
6. za duże menu przez co wchodząc w jakiś dział na przykład w potwory znowu zaczynamy czytac menue bo tabela ze stworami w tibi zajmuje jakieś 55% strony

ogólnie rzecz ujmując tragedia, nie wiem kto to tworzył ale umoczył maksymalnie, z takiej strony dumny może i by był 13latek ale na pewno nie strona nazywająca sie największym serwiem o tibi w Polsce po prostu rozpacz

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Ostatnio edytowany przez Pacek - 20-06-2006 o 13:24.
Pacek jest offline