Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2004, 16:13   #1
tomo
Użytkownik Forum

tomo's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'

tomo ma numer GG 1414152
Domyślny Arciki by me (zapowiada sie moja nowa pasja :D)

Witam... Dzisiaj odkrylem jedna ze swoich pasjii Jest nia pixelart Jak narazie dwa obrazki, jak bede mial czas, bede umieszczal wiecej Najbardziej jestem dumny z tego ze all robione w paincie, ktory (jak wiekszosc osob ktora nie bawi sie pixelartem) uwazacie za badziewne cholerstwo bez zadnych fajnych opcji...

No to na poczatku moj mieczyk (i z gemem, drugi bez) chociaz bardziej to to noz przypomina

- You see bloodsword (Atk:32 Def:29). It weights 32 oz. This is sword of the ancient vampires

A tutaj z gemem (troche kwadratowo ten gem wyglada

- You see magic bloodsword (atk:35 Def:30). It weights 55 oz. This is ritual sword of ancient vampire - mages.

1szy wypada z vampa (rzadko), drugi z vampire lorda (nowy monster, predko go nie zrobie bo potwory i ludzie to dla mnie jak narazie blackmagic )

Jak znajde wolna chwilke, to zrobie jakies zbroje To wyzsza szkola jazdy juz dla mnie

BTW: Prosze o wyrozumialosc, to byl moj ABSOLUTNY DEBIUT! Pierwszy raz robilem cokolwiek zwiazanego z pixelart... Pierwsze otworzenie painta by zrobic jakiegos pixelarta Czyli total newb... Nie znam sie na tym wiec ocencie czy ladnie jak na 1 raz

btw2: Cos sie ostatnio sporo udzielam w tworczosci P Awesome

Edit ---> wy komentujcie, a ja sproboje do magic bloodsworda jakies piorunki doczepic wokolo

user:Inactive jak chuj.

tomo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.