Zobacz pojedynczy post
stary 20-06-2006, 20:39   #8
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Problem

Buahhaha śmieszny jesteś! Omg rozbawiłeś mnie tym, że coś było źle napisane, jak to napisał któryś z doświadczonych graczy (Modek (Dw~/others) lub użytkownik który ma 60+ poziom-.-

Cytuj:
Dla początkujących.Jeśli dopiero zaczynasz swoją przygodę z Tibią, zajrzyj na te fora...
Możesz to zauważyć jak wpiszesz w adresie strony: forum.tibia.pl...

Co mnie obchodzi to, jak komentują twój FAQ inni użytkownicy, jak mogą nie być na forum codziennie... Nie mów mi że musze mieć takie same zdanie jak 75% forumowiczów-.- Wole mieć własne krytyczne oko na świat... Większość tematów została już zamknięta i usunięta, bo zeszła gdzieś na koniec forum...

Forum jest po to, aby ukazywać innym użytkownikom swoje poglądy i konwersować na tematy dotyczące danego forum.

TAK! Newbie to NOWY gracz...Noob to osoba która pyta kilkadziesiąt razy o to samo! Zobacz że ostatnie tematy o profesje czy na jakich skillach/levelu iść expić na guardach, mają zawarte w sobie informacje, że nie usatysfakcjonowała ich odpowiedz uzyskana tam i że mają więcej pytań! Wiele z osób które założyły te tematy ma w dacie dołączenia do forum xx.5/6.2006, więc nie wyskakuj mi z tekstami że to nooby... Zauważ też że tematy, które mówią o 'Skille Knighta', inne poradniki oraz 'Gdzie expić~', są przestażałe i posiadają 3-cyfową liczbe stron... Tibia to gra dla każdego, a jeżeli gra w nią 5-latek<przykład!>, to pozwól mu zapytać o to co chce... I jeżeli to cię denerwuje to omiń ten temat. Modków jest mało i jak wiadomo mają swoje życie i swój czas spędzania przy komputerze, z którego muszą poświecić troche na NASZE (społeczeństwa użytkowników) forum, a nie każdy ma tyle czasu aby przewertować około 500 tematów tworzonych w 1 dzień i usunięcia połowy z nich.

Thanks for reading my postreply.
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem