Bardzo miło, że przypominasz zasady zachowania na forum i organizujesz taką jakąś mini-mapkę co do tematów.
jednak i tak n00by i
n00bki zawsze będą na tym forum i założą kolejny temat o wyimaginowanym mieczy na górce, czy jakimś mino w sukience. Ciekawostką jest również to, że MaveriC nie skrytykował tego tematu, a krytykuje lekką ręką 99% innych

.
Ehh jakby było pięknie, gdyby za każdy akt n00bostwa na forum, ten ów użytkownik dostawał z bata... Taki modek powinien stać za jego plecami z tego typu orężem... i za każdy błąd...
ChLaSt!
Albo za każde upomnienie przelewać 100 zł, albo lepiej 500 nacele charytatywne. E tam rozmarzyłem się, wiem

.
PS:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xzonixek
Co mnie obchodzi to, jak komentują twój FAQ inni użytkownicy, jak mogą nie być na forum codziennie... Nie mów mi że musze mieć takie same zdanie jak 75% forumowiczów-.- Wole mieć własne krytyczne oko na świat... Większość tematów została już zamknięta i usunięta, bo zeszła gdzieś na koniec forum...
|
Moja obecność na tym forum jest codziennością. Buntownik się znalazł

, napisz podobne wypociny co Kszaq, chociażby w następnym poście. Nie dasz rady. Apropos, tematów się nie zamyka, dlatego, że zeszły na dalsze strony.~
~~~~~~~~~~
Kszaq:
Bardzo podoba mi się styl, jakim to pisałeś.