taka refleksjia podsumowująca temat, gdyby na tym forum przynjamniej raz na 3 miesiące nie został roztrząsony problem irca, złych cipow, z jakim lvl na dragona albo problem głupich modów co banują za uczciwość ewentualnie tematy podejrzewające spisek kilku userów nazywanych elitą to forum owe straciło by coś w swym uroku. Zawsze wybuchają klutnie, jedni mówią "fakt to prawda" inni "co za bzdety" potem lecą epitety osobiste i zawsze to kończy sie zamknięciem teatu i banem kilku panów. Tu wróże tą samą przyszłość. #tibia.pl od długiego czasu żyje własnym życiem nijak powiązanym z tibia, są tam stali bywalcy i ludzie bywający tam przelote na przykład ja. Nie bywam tam często (czyt. raz na 3 miesiące) ale jakoś potrafie sie z ludźmi porozumieć i jakoś nigdy bana nie dostałem. W każdym bądź razie jeśli ktoś nie ma zamiaru tam wchodzić regularnie raz dziennie na 2 godziny to właściwie nie ma po co tam zaglądać, ot kanał IRC stał sie takim prywatnym czatem dla kilku osob znających się dobrze ale czy to źle? nie. Recepta na irca jest prosta, gadać w miare na temat oprzestrzegać zasad i nie wyzywac ludzi a kika czy bana można nie ustrzec bardzo prosto. Temat jak dla mnie do zamknięcia bo nikt nie jest w stanie powiedziec tu cos mądrego