1. Na forum udzielam się przez 4 i pół miesiąca, tłumacze teksty z tibia.com i dodaje tutaj, pomagam innym, często pisze nowe tematy i dodaje SS'y. Nie mam żadnego upomnienia. Z szacunkiem odnoszę się do modków

. Aha przypomniało mi się, że zgłosiłem słuszny błąd na stronie w dziale Magia, który już został poprawiony. Mam nadzieję dzięki mojej uwadze.
2. Gram w Tibie pół roku. Najwyższy level to 40 Elite Knight 77/75 Raulmadryt Julera. Teraz gram od nowa na Elysia w tydzień 20lvl zrobiłem. Pacc'a mam od początku czerwca. Startowałem na Tutora zrobiłem błąd w jednym pytaniu. Osiągnięcia Raulmadrytem na Necro wypadł Skull Staff

. Jeszcze miałem Druida na Mytherze byłem liderem gildii level 23 Elder solo z GS'em wygrałem. Moje osiągi w grze:
3. Moderatorem chcę zostać, ponieważ często odwiedzam to forum i bardzo mi się podoba tutejszy klimat i uważam, że jestem w stanie wspomóc was.
4. Dość często pisałem, które tematy są do zamknięcia. Za głupote ganię, za inteligencję chwalę.

Czas mogę poświęcić dosłownie cały dzień niestety nocy nie przetrzymuję chociaż czasami kto wie. Oczywiście będę pomagał Newbie i bardziej doświadczonym graczom nikomu nie umniejszając.
5. Imię: Arek
Miejscowość: Lublin
Zainteresowania: Piłka Nożna (Real Madryt), gram na gitarze, zaawansowany angielski, początkujący hiszpański.
Szkoła: czerwony pasek w 6 klasie. W gimnazjum jakoś sobie radzę.
6. Uważam, że się nadaję i jestem w pełni gotów wziąść na siebie jakże ciężkie brzemię bycia moderatorem.