Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2006, 08:13   #1440
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Leo@
Ja również cię szanuje za to że jest to twoja pierwsza postać i na tej pierwszej postaci nabiłeś taki lvl i za twoją mądrość w niektórych sprawach.
Ja powtórzyłem to co ty mi napisałeś a do błędów umiem się przyznać. Szkoda że w tej chwili niestety ty kłamiesz bo ja pamiętam dobrze co ty pisałeś i chyba rozumiem to że nie chcesz zniszczyć swej reputacji. Zresztą tym razem będę mądrzejszy i kończę tym postem tą sprawę bo wiadomo że każdy uwierzy tobie a nie mnie.
Jeśli chodzi o to zdarzenie z Hinx to wyglądało ono tak:
Za pierwszym jej atakiem spokojnie sobie skillowalem (jak zwykle ) po czym wpierw uderzyła mi w slima a ja mam zwyczaj że wpierw zaczynam bić a później patrzę na nick (przyzwyczajenia) dostała parę hitów i coś mi mówi że uciekła wtedy dlatego iż nie miała sd. Jej drugi atak był już bardziej zaplanowany lecz znów przyzwyczajenia wtedy miałem 3 bp uh) i zacząłem się z nią nawalać i myślałem już że padnę. Jak już miałem 6 uh napisała "stop" więc przestałem atakować i zacząłem uciekać do depo. Jak jeszcze nie mogłem wejść do depo to ona przyleciała wtedy nie wiedziałem co robić myślałem że padnę a ona po prostu stanęła pod dp i stała. Tutaj było wielkie moje zdziwienie że nie dokończyła dzieła. Gdy wszedłem do dp to ona za mną poszedłem na najwyższy poziom gdzie zacząłem z nią dialog. Powiem wam że jednak to nie prawda że taka Hinx nie umiała do końca angielskiego ponieważ czeba przyznać że coś tam umie.
A jak brałem ją na protektora to nie myślałem tylko o sobie (aha teraz już wiem co sobie myślicie -.-).
A tobie się nie chwaliłem Lenidasie że ona jest moim protektorem po prostu napisałem Ci jeden raz że jest moim protektorem. Twoje posty świadczą o twojej inteligencji (komplement) lecz chyba źle pojmujesz słowo "chwaliłem"
Więcej nie mam zamiaru pisać w tej sprawie.