Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2006, 09:41   #19
Kolidos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
Domyślny

Chcesz mojej opinii o Tibii? Tibia jest to tylko strata czasu i pieniędzy (PACC, itemy), znam parę osób które mówią coś w stylu "W tą grę można grać i grać". W szczytowym momencie mojego "nałogu" potrafiłem grać cały dzień, a później połykać tabletki od bólu głowy. Jednak nadszedł ten dzień, wspaniały dzień w którym zorientowałem się, że granie w Tibie (z taką "częstotliwością") nie ma sensu ba! jest głupie. Teraz takie małe przesłanie do osób, które zaczęły grać w Tibi i uważają, że nie ma nic lepszego: Uważajcie, z tą grą nie jest tak jak myślicie. Lepiej się uczyć, bo w przyszłości łatwiej będzie ci się utrzymać pracując, czy sprzedając postacie 100+? Przemyślcie to."
A wracając do wątku osób mówiących, że Tibia to @^%#@^#. Poczęści mają rację jednak mówią tak nawet gdy nigdy w nią nie grali po prostu popatrzyli na komputer w kafejce/u kolegi zobaczyli grafikę i: "WTF?! Ale syf jak w coś takie można grać, bleeeeee!"

Offtopic:
Mi to nie wygląda na dysleksje tylko na dysortografie. Ktoś napisał, że to jest mylenie znaków, ma on rację tylko na klawiaturze też można pomylić znaki. Tu nic nie da hasło, że na klawiaturze znaki są bliżej, a gdy piszesz np. dyktando to znaki są w jakiej odległości? -.-'
Kolidos jest offline   Odpowiedz z Cytatem