1) Co do moderowania i przebywania na forach to mam i to nie małe. Byłem stałym bywalcem forum tematyki gry Hattrick i Championship Manager (około 2 lat). Byłem już nie raz moderatorem forum (m.in. CM Interactive) oraz redaktorem wielu stron o tematyce gier.
2) W Tibie gram 6 miesięcy i wiekszość rzeczy wiem bardziej teoretycznie niż praktycznie. Miałem 3 postacie z czego wszystkie zapowiadały się wspaniale ale niestetu byłem huntowany... Teraz gram 23lvlowym sorkiem, ale postać mam dopiero od tygodnia....
3) Zeby pomagać ludziom i newbiem, którzy zarówno dopiero ściągnęli Tibie i nie wiedzą co i jak jak i również grają w nią trochę czasu i chcieliby powiększyć swoją wiedzę.
4) Jak już pisałem długo byłem już moderatorem nie istniejącej już strony CM Interactive, więc wiem jak powinien zachowywać się człowiek na takim stanowisku. Potrafię rozpoznać nabijanie postów, złośliwość i inne tego typu emocje i zachowania graczy.
5) Huh. No to jakby nie było mam już 17 latek i coraz więcej piję

eeeeee...... znaczy się chodziło mi o manafluidy

Na codzien gram w atamorskim klubie w kosza, a także zrywam kobietki

Moją manią oprócz tych dwóch jest tworzenie muzyki oraz gra w Tibię (dzięki Wojtala Sunrise

) To lubię najbardziej i to mi służy
6) Jeżeli wiedziałbym, że się nie nadaję to napewno nie pisalbym właśnie w tym topiku. Mam swój styl i chęć pomocy, a więc zaufajnie młodej krwi tego forum

Ave - teraz poczekamy tylko na wasze wyniki wyborów do Tibioparlamentu