Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karłowaci
Coś ci niewierze z tym linkiem. Jeśli to prawdziwa strona to proszę mnie poprawić, ale mojm zdaniem bardzo sprytnie zrobione. Wchodzisz na strone dostajesz keyloggera rejestrujesz się dostajesz kod, logujesz się na tibia.com(on już ma twoje pasy) wpisujesz w comencie ten kod co jest kompletną bzdurą i jesteś zarejestrowany. Niewiedząc co się stało na następny dzień niemasz postaci. Jeśli się pomelilem to proszę mi tylko powiedzieć 
|
Eeee ....
www.mytibia.com to jeden z najbardziej popularnych na swiecie serwisow oferujacych handle itemami ... Sam z niego korzystam.
@somewhere
Nie ma go na Tibia.pl (excalibuga), nie ma go tez w Tibia Sprite. Pojawi sie w ktoryms z update'ow. Gdyby ktos czytal maile od CIPSOFTOW ktore wkleiłem, to by wiedzial. Gadalem z nimi (Cipsoftami

) pozniej jeszcze (ale nie wkleilem maila bo mialem format

). Dowiedzialem sie, ze zagadke Excalibuga mozna rozwiazac tylko do pewnego momentu. Ale potrzeba 'zgranej druzyny'. Na moje pytanie, czy trzeba miec h-lvl odpowiedzieli, ze "NIE".
@dot. skarbca
Mam nowe odkrycie ... Słuchajcie ...
Poszedlem wszystkimi mozliwymi n00b charami z kumplami do skarbca (16osobowa ekipa). Stanelismy na tych 'przelacznikach'. Kiedy ostatnia osoba stanela, pokazal sie napis 'CLICK...' Nie mamy pojecia co sie stalo ... Ale to juz jest cos

Miejsza ... Mozliwe, ze gdzies sie otworzylo jakies przejscie. Nie wiemy gdzie, ale jest to mozliwe.
@KWT
KWT nie bez powodu jest zamkniete. Jest tam robiony dosc spory update, ktory m.in. bedzie czescia questu. Niestety nadal nie wiem, kiedy bedzie wprowadzone.
@Bazyliszek
Hmmm ... teoria, ze bazyliszkowi nalezy poprawic ostrosc z oczami, jest raczej bledna. I watpie, zeby NPC 'zaprowadzil nas' do Excalibuga. To nie Diablo II. Tu NPC sa ustawieni schematycznie.
@Noodles
Ten skurkowaniec w zamku jest w sumie glowna postacia, wraz z Imperatorem Kruzakiem i Bazyliszkiem.
@Kopalnie
Poszlismy do kopalni (kumpel

) na TibiaBotNG i upewnilismy sie, ze do jaskini bazyla nie mozna wejsc przez dziure, ktora jest 2 pietra nad nim zastawiona posagiem. Pietro nizej jest lava. W pokoju z Bazylem jest dziura w ziemi, ale bazyl jest juz na najnizszym poziomie ( -8 ). Czytalem gdzies, ze Dwarfy kopaly tak dlugo, ze dokopaly sie do miejsca, gdzie nie bylo juz swiatla. Czytalem tez, ze Bazyliszek zostal zamkniety tam, ale przenoszony byl droga, ktorej 'zaden odkrywca nie zna'.
Ech ... rozpisalem sie ... bede cos nowego wiedzial to powiem.
Pozdrawiam
Non'ajbi
[||||||----] 60%
======================================
Basilisk Riddle - in progress
[|||||||---] 70%
======================================
Tomes - Done (translated)
[|||||||||] 100%