Temat: Mundial 2k6
Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2006, 10:45   #204
Lord Karrak
Użytkownik Forum

Lord Karrak's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
Lord Karrak ma numer GG 5591638 Lord Karrak ma login Tlenu episcopatus@tlen.pl Send a message via Skype™ to Lord Karrak
Domyślny

@hoomik
Zgadzam się z tym, że Argentyna wygra z Holandią. Z jedną uwagą: będzie to naprawdę ładny mecz. Zapewne zapierający dech w piersiach (dla kibiców Holandii i Argentyny) do ostatnich minut. Obie drużyny, według mnie, mają bardzo dobre wyszkolenie techniczne, więc można będzie się spodziewać ładnie konstruowanych akcji. Czyli to co dla mnie jest w tej grze wspaniałe.

@Polska
Dla nas Mundial to już przeszłość. Było - minęło, skoncentrujmy się teraz na przygotowaniach do następnej imprezy - Euro 2008. Kilka postów wyżej, Matek pisał, że Janas zostanie prawdopodobnie zdymisjonowany. Według mnie tak nie będzie. Mr. Listkiewicz jest całym sercem za Janasem, za to, że pozbierał do kupy ten chaos, który zostawił mu w spadku Boniek i inni selekcjonerzy, którzy byli przed nim. Nie dość, że pozbierał to jeszcze dostał się na Mundial i wygrał jeden mecz (!). Jeżeli jednak sam Janas poda się do dymisji to, imho, następnym trenerem nie będzie kołcz zagraniczny. Niedługo będą eliminacje do jednej z większych europejskich imprez. Zagranicznemu trenerowi, nie znającemu polskich piłkarzy, będzie bardzo trudno kogolwiek wyselekcjonować i zdąrzyć cokolwiek poćwiczyć z kadrowiczami. Jeżeli Pablitto Janasitto, zostanie zdymisjonowany to, albo po Ojro 2008, albo po eliminacjach do tej imprezy (zależy jak mu te eliminacje wyjdą).

Pozdrawiam,
LK~
I will not refuse to do something I can do.
Helen Keller
Lord Karrak jest offline