Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2006, 11:02   #1443
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

W tym temacie w ktorym wlasnei sie klocicie Leo ma racje. I rzeczywiscie Kilalla wtedy przyszla z pomoca, dobrze pamietam te sytuacje. Ale proponuje skonczyc ten temat bo nie ma on wiekszego sensu, zacznijmy sie cieszyc dniem dzisiejszym, zaraz koniec szkoly, nowu update i duzooooo czasu na robienie lev.

A tak na marginesie chcialem dodac, ze Hudini Bako, ktory mial dobra opinie nie nooba, padl czoraj 2x przez kompletne noobostwo. A wiec za pierwszym razem poszedlem do niego, gdy on skillowal na slimach przywolalem FIre Elementala, po 2-3 hitach od Fe i jednym sd 45 Elite Knight nie zdazyl sie uhnac i padl, a jakie bylo moje zdziwienie gdy w bp zobaczylem... 7 Uh. Ale to nie koniec za drugim razem nasz Acc Sharer chcial sie zemscic przelozyl ze swojego Uh Makera (Semp Druid) bp uh, i probowal mnie zabic. Kolejny raz popisal sie noobostwem, bez liny wszedl do dziury w ktorej mozna sie tylko i wylacznie ropnac, po czym jedno combo moja rozdzka+sd i Rastamana rozdzka+sd, i Hudini znowu padl. Tak wiec widzicie ze noobostwo nie poplaca. Nie udalo mu sie zemscic przemoca to zemscil sie w sposob traginczy dla siebie samego, napisal na www.tibia.com w swojim opisie taki oto tekst, cytuje "BesT SOLO : Giant Spider !!(lvl 41...=)..)
Cannidas=huj pada jak go spotkam =)=)=)
i kurwa cala jego ekipe mam w dupie
jak cos chcecie to msg me fast!!"
Tak wiec czekam na ciebie kochany noobku, i pozdrawiam cie serdecznie.
Niestety to co on pisze nie spotyka sie z prawda, spotkal mnie 2x z czego za pierwszym razem wszedl do dp, a za drugim odwroil kierunek podrozy.