A więc Hinx przestała mnie wtedy atakować ponieważ zapewne zabrakło jej uh bo liczyłem ile razy się uhła a uhła się 18 razy podejrzewam że miała tylko 1 bp uh a po prostu nie padłem bo po 1. głupi ma zawsze szczęście

po 2. ma słabego cela z sd i tak to wyszło
Co do gildi Orbital to niestety z pewnych źródeł wiem że Wild On i Orbital mają zamiar pogadać sobie osobiście z Drozemem i kimś z Last Castle miejmy nadzieje że źródło się pomyliło co do tego że mają zamiar skopać tyłek komuś z Last Castle.
Nałogowiec@
Hmmmm.... ciekawe

widzę że nie opłaca się wtrącać do spraw czyiś i tak serio mowie z ręką na sercu że cię nie raportowałem

hmmm... po za tym ostatnio na forum Tibi.com pojawił się ciekawy temat na twój temat

Jeśli nie wierzysz że nie raportowałem

to napisz do Gm-a powinien ci powiedzieć kto Cię zaraportował

ponieważ masz prawo wiedzieć kto złożył raport

A jestem pewien że ci powie kto ponieważ jak mój kumpel dostał bana za MC to jak napisał do Gm-a z prośbą o poinformowanie kto to zrobił to po jakimś czasie Gm mu odpisał
Mam nadzieje że mnie nie okłamał bo ja przy tym nie byłem. Zresztą zapytaj się Gm za takie pytanie nie powinien ci dać bana
PS:Każdy wie kto raportował nawet ta osoba się przyznała na tym forum i w Tibi też