Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flisik
@2 UP
Ze skilami 70 pal jest dobry, a ze skilami 85 to po prostu wymiata. Nie mam doświadczenia w high palu, ale na 21lvl palem ze skilami 54 na hita wziąłem orca shamana, więc na skilach 85 takie hity na pewno by się pojawiły.
@UP
Kto kupuje w sklepie!? Co ty, oszalałeś!? (Ani Mru-Mru  ). Nie opyla się, bo jak bolty są w shopie za 3gp/each to na "rynku" są po 2-25gp/each. Za tą kasę, którą paladyn wyda na ammo, knight kupi brón, EQ i uhy.
|
Pallem nigdy sie nie pierd*lilem w kupywanie bolcow u ludzi. Widac ze masz doswiadczenia na h lvl pallu -.- co ty myslisz ze 120 rp siedzi przed dp i robi sobie bolty na hunta i krzyczy na trade BUY ALL BP BOLTS! no i co on zyska na jednym bp ? 1k ? 2k ? i no co ? -.- taki 70pall latwo zarabia kase ja swoim palkiem pol bp k legow (niecale) lotlem w 2tyg ale sporo tam siedzialem na tym pohu ;]
Gralem 70+ RP, a teraz 70+ EK
Co do hitow to knighta sa zdeydowanie lepsze, ale tez zalezy w co ;d
ze skilem 90 axe ring i d lance mozna spokojnie walnac 300 w draga
Dorbym palkiem tak powyzej 90 dista nie walniesz tyle za chiny
Pallek rownierz czesciej trafia hity, jak solowalem gsa knightem i zabraklo mi manaskow to z fire axe musialem lac na 10~ hitow trafilem z polowe i tylko jeden wszedl za 100+ a takiego slima to na bombe lightem sie bierze czyli obrona potowrka ma tutaj sporo do znaczenia, zwaszcza dla knighta
@UP
Masz racje przy 85 dista gdy szedlem na d lair nie zawsze trafailem te skorpony glupie ;p
Przypomne jescze, ze skile pallka leca o wiele szybciej niz knighta a szczegolnie juz powyzej skiula 80!!
wiec do h*ja pana nie porownujcie skili pala do skilow knighta!