Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2004, 22:40   #105
Sorcers of titania
Użytkownik Forum

Sorcers of titania's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól

Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
Sorcers of titania ma numer GG 1804170
Domyślny Moderator !! ja ja ja :D :P

Witam zgłaszam podanie o moderatora tej strony i niniejszego forum..
Na tym forum siedzę już dosyć długo , ale nie miałem swojego loginu..
1.)-moderowałem na innych stronach np.:

>>emuinfo.pl ( byłem administratorem )
>>Dragonballarena.net ( manga )
>>DBZibi.pl --> ta strona niestety wygasła...:-( ( manga )
>>alejaja.pl
>>chip.pl
>>vegetapage.com --> też wygasła ( manga )
>>mhh.pl
>> ( prowadziłem różne czaty na temat różnych problemów w grach na różne konsolki )
>>granda.pl
>>vpteam.net --> tutaj robiłem tylko laye za znajomości polskich kumpli ( strona jest rosyjska )
>>dragonball.com ( manga )
>>kiddygrade.tv ( manga )
>>pokemony.com ( manga )
>>pokemon.walter.pl ( manga )
>> ( na jednej stronie miałem ponad 500postów byłem na niej ok. 2-3 lat..! ( ale nie istnieje już ona )
PODSUMOWANIE : przebywam w świecie internetowym już dobre 5 lat ...! jako administrator i moderator a także pracownik wyglądu graficznego ( lay'a )

2.) A w Tibię zaczęłem grać od chyba 2 miesięcy albo 1 ale mam już 16 lvl i 19mlvl ( jestem sorcerem) doświadczenia zrobiłem już pare questów !! zabiłem ok.10 cyklopów z GFB !! Dobry jestem co ??

3.) Moderatorem pragnę zostać ponieważ : uwielbiam już ten zawód przyrosło mi do genów !! A z własnego doświadczenia myślę że jestem dobrym moderatorem itp. !! Lubię Tibię i wszystko związane z nią bardzo mnie interesuje właśnie ten temat i ten konkurs !! Dlatego pragnę zostać moderatorem tej zajeb... fajnej strony !! Ale wątpię żebym się dostał tu także nie mam wielkich nadziei :-((

4.)
a)Mam dużo dużoo...wolnego czasu szczególnie teraz są wakacje i spędzam je z Tibią.

b)Z głupimi tematami spotkałem się nie raz ale wielokrotnie i odpowiadam na nie z wielką cierpliwością nie denerwują mnie ludzie którzy pytają się coś czego nie da się nie wiedzieć .. zawsze odpowiadam na tematy i pytania mądrze i daję rady ludzią którzy je potrzebują !

c)Tematy do kasacji i zamknięcia to łatwizna umiem poznać co jest do kasacji a co do zamknięcia..wystarczy długo posiedzieć w tym fachu a nic Cię nie denerwuje..!

5.) >>Mam 16lat
>>zainteresowania : Tibia .. moderowanie .. layowanie .. gry komputerowe .. zajęcie admina.. .. piłka nożna .. piłka ręczna .. koszykówka .. jazda na rowerq .. pływanie .. wypoczynek to chyba każdy lubi
>>w szkole uczę się dobrze spędzam dużo czasu przed książkami ale w czasie wakacji w ogóle nie zaglądam

CZEGO OCZEKUJECIE OD MODERATORA :

1.) napewno ... aż do braku miejsca niech się znudzi moja obecność
2.) przyjaźń jest u mnie na plusie mam dużo przyjaciół to z Tibia team napewno się zapoznam i zaprzyjaźnię
3.) umiem wypowiadać się kultularnie , mądrze , a także z namysłem język zawsze na 2 miejscu !!
4.) na #Tibi.pl jestem codziennie gdy gram w Tibię i nawet gdy nie .. no wiecie lagi
5.) jestem dojrzały i będę mądrze modernizował stronę !! A głupie wybryki nie są u mnie na miejsca
6.) no chlubą to nie da się zostać z taką ekipą Tibia.pl
7.) nie zrezygnuję napewno po miesiącu jak już to do końca TIBI !!

Nakoniec chcę powiedzieć że nie liczę na dostanie się , bo dużo osób startuje !! ALe gdy bym się nie dostał to dalej będę się starał o dostanie się !! BĘDĘ WALCZYŁ będziecie mieli u mnie pk
CZEŚĆ i pozdro dla Tibia.pl-team dla przyszłych przyjaciół

Lati~
Sorcers of titania jest offline