Cytuj:
[...] To idź wspaniałomyślnie na wurmy i trolle .......... stamtąd Cię nikt nie wywali [raczej]. [...]
|
Ze wskazaniem na raczej
Cytuj:
Twój tok myślowy to naprawdę dno i 6 metrów mułu.
|
To forum, a forum jest po to aby przedstawiać swoje poglądy, pomysły i dyskutować na nie, nie poniżać za jego poglądy.
Cytuj:
Jeśli masz 14 lat i jesteś na meczu piłki, siedzisz na fajnym miejscu, podchodzi do Ciebie 22 latek i mówi 'ej, siedzisz na moim miejscu', to odrazu trzeba dla tego pana nowy stadion lub trybunę postawić???
|
Nie trzeba. Niech ten 22 latek poszuka sobie innego miejsca.
Cytuj:
Wy to macie dylematy zyciowe...
Nie bede sie rozpisywal bo po co dla takich idiot...
Po 1 primo
Qr pomyslcie po co niby jest gra internetowa (jak w koncu mozna grac bez neta) . Ta gra zostala stworzona po to zeby ludzie mogli poznac innych ciekawych ludzi (nie tylko poniewaz cipsoft stworzylo ta gre by miec cos na chleb ). Bo to w koncu to jest gra MMORG (czy jakos tak).
Po 2 primo
Odpocznijcie od tej tibi bo mozg wam wyparuje aaaa!!! Czy wy gracie w tibie dla przyjemnosci czy dla wiekszego exp exp exp!!@#$zauwielbiam jesc bananaysy%^& a moze dla pieniedzy(to juz inna historia).
POMYSLEC NIE BOLI A JAK BOLI TO DO CHIRURGA LUB WYLACZCIE TIBIE MANIACY..
|
Oj, tu się zgodzę. Niektórym by się przydało troszkę przerwy, bo po postach niektórych widać, że siedzą już, że tak określe, trochę przymuleni i agresywni też (nie będę wskazywał palcami, ale na forum jest dużo takich przykładów). No i z przykrością trzegba stwierdzić, że wielu ludzi nie potrafi czytać ze zrozumieniem (analfabetyzm wtórny, który niestety staje się chyba "chorobą" cywilizacujną"). Tak, tak. Za długo przed kompem siedzą, odrobina świeżego powietrza się przydaje.
Cytuj:
Ja już bym wolał żeby zrobili jakiś świat "Hight rate" tzn że np dostawało by się 10x więcej expa za potwory. W WoWie, Ragnaroku OPnline i innych grach są takie servery .
|
Niezbyt dobry pomysł, bo raczej satysfakcja z osiągnięcia tego np. 100 lvl-u nie była już taka sama i raczej było by nie uczciwe to w stosunku do osób, które zdobyły sławe z powodu wysokiego lvl-u jakie zdobyły (mam na myśli m. in. Eternal Oblivion, Seremontis itd.) ponieważ na tym nowym servie tai osobnik by mógł sobie nabić te lvl-e 10x szybciej.
Cytuj:
Zanim coś wy,yślisz i sie podzielisz pomysłem to zastanów się czy to dobry pomysł dobrze ?
Co do samego pomysłu to NIE. 60 lvle też expią na cyklopach. Wtedy to świat tibii byłby nudny. A tak to zawsze wiesz ze jakis h-lvl ci przyjdzie i zabije cyklopa i (być może) będze zadyma o loota.
|
Nie musi być dobry pomysł, żeby umieścić go na forum. Forum jest, jak wyżej napisałem, od wyrażania swoich poglądów. Autor wyraził swoją, Ty wyraziłeś swoją i jest wszystko w porządku, bo zrobiliście to w sposób kulturalny. Niestety wiele osób kultury się na forum wyzbywa. :/
Cytuj:
Widac chlopak noobek jestes bo wolisz wydac kase na eq zamiast na runy zeby poexpic -,- O to chodzi w Tibii zeby eq zdobyc z questów, badz z "potworów" i wtedy jest przyjemnosc ; )
|
Sprawdź pierw słowo noob w słowniku. Twoim zdaniem kupowanie eq od innych graczy to noobostwo? Gratuluję pomysłu. To pewnie należysz do gronach tych osób co na co drugą spotkaną osobę w tibii krzyczysz noob.
Moim skromny zdaniem.... źle. Bo jak niby mają ten exp low lvl-e nabijać jak siedzą tam "ważniaki"? Ale zauważyłem teraz Twój poziom, więc sam pewnie jesteś jednym z tych "masta", którzy myślą, że w tibii można im wszystko...
Cytuj:
Czlowieku wogole co to za idiotyczne pytanie... -.-
|
Cytuj:
wywal monitor za okno i nie wracaj -,-''
co za idiotyczny pomysl
|
Powiedźcie mi, po co piszecie takie posty? Już ze dwa razy gdzieś wyżej napisałem od czego jest forum, a takie posty nie wnoszą, ani nic ciekawego, ani mądrego, ani nawet na temat.
@TOPIC
Również sądze, że to niezbyt dobry pomysł, bo wiele to nie wniesie do gry, a tak trzeba by bylo zmieniać całkiem grę, bo jeśli ma się tam zostać do 60 lvl-u to większośc potworów trzeba by było usunąć, co za tym idzie terenów itd. itp. bo inaczej nie było by sensu przechodzić dalej. A i tak pewnie sporo osób by nie przechodziło dalej pozostawając na tym mainie dla "średnio lvl-owców"