'h lvl nooby', 'opozniona w rozwoju populacja tibijska'
wow

ciesze sie ze zaliczasz mnie do tego grona.
A to ze tak ni z gruszki ni z pietruszki sie przyczepiles o sharowanie mnie tez rozbawilo. Nie bede tu nikogo urazal, obrazal itd. ,ale:
- jezeli mowisz o swe to rekordzista byl Sqn ktory mial 5 ownerow,
- lwia czesc h lvli po prostu sharuje i Nebula nie jest wyjatkiem
Poza tym w moim mniemaniu jestes po prostu blaznem, ktory ocenia ludzi po tym co robia(mam na mysli gre w tibie w tmy przypadku), bo nie da sie inaczej oceniac sposobu wypowiedzi w stylu 'opozniona w rozwoju populacja tibijska'.
O ile sie orientuje to przecietnie jest online okolo 20-30 tysiecy ludzi z calego swiata i mowienie, ze wszyscy sa zacofani jest po prostu bledem. Fakt moze i jakas czesc z tych ludzi to osoby, ktore olaly sobie szkole i nauke, ale uwierz mi nie wszyscy.
Edit:
Poza tym jezeli uciekasz to wikipedii to i ja cos pozwole sobie zacytowac:
Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować.(...) Znaczenie uznawane od stosunkowo niedawna (szczególnie przez młodszych graczy, nie znających prawdziwego pochodzenia).
A teraz zacytuje ciebie: "ale fakt jest faktem, że wszyscy twoi przyjaciele "h-lvle nooby" to robią."
Musze komentowac?