Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2006, 01:44   #417
Diamonic
Użytkownik Forum

Diamonic's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Zabrze

Stan: Niegrający
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi
Nie bede tu nikogo urazal, obrazal itd. ,ale:
- jezeli mowisz o swe to rekordzista byl Sqn ktory mial 5 ownerow,
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diamonic
Po 2. Czy ja powiedziałem, że Wizz Lowe, Baxter Lowe, Sqeensy i spółka nie sharują?
Uhm...

Cytuj:
Poza tym w moim mniemaniu jestes po prostu blaznem, ktory ocenia ludzi po tym co robia(mam na mysli gre w tibie w tmy przypadku), bo nie da sie inaczej oceniac sposobu wypowiedzi w stylu 'opozniona w rozwoju populacja tibijska'.
A ty jesteś jednym z tych co oceniają "książkę po okładce"? Jak tak to gratuluje!

Cytuj:
O ile sie orientuje to przecietnie jest online okolo 20-30 tysiecy ludzi z calego swiata i mowienie, ze wszyscy sa zacofani jest po prostu bledem. Fakt moze i jakas czesc z tych ludzi to osoby, ktore olaly sobie szkole i nauke, ale uwierz mi nie wszyscy.
Nie, chodziło mi tu o zdecydowaną większość tej populacji, myślałem, że jest to zrozumiałe, ale niestety... następnym razem napiszę wszystko szczegółowo żebyś mógł zrozumieć!

Cytuj:
Edit:
Poza tym jezeli uciekasz to wikipedii to i ja cos pozwole sobie zacytowac:
Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować.(...) Znaczenie uznawane od stosunkowo niedawna (szczególnie przez młodszych graczy, nie znających prawdziwego pochodzenia).

A teraz zacytuje ciebie: "ale fakt jest faktem, że wszyscy twoi przyjaciele "h-lvle nooby" to robią."

Musze komentowac?
W takim razie mam w 100% rację! odwołam się do tego:
"Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować"

"H-lvl noob" jest w pełni prawdą (mówimy tu o Nebuli, choć nawet tu jest kilka wyjątków, ale jak to mówią "wyjątek potweirdza regułę"), wyganianie ze spawnów, wyciąganie paymentów za nic, thiefowanie na noob-charach... ale mówmy tu o sharingu, otóż: czy wydaje ci się fair to, że gra sobie tak za przeproszeniem ciul, ba! 4 ciuli, robią sobie 100 lvl w miesiąc i wykorzystują to, że ty grasz sam i masz może z 60~ lvl, wywalają cię z każdego miejsca, bo dziecko czuje moc... Zawsze są dwie strony medalu...

W sumie to prawda, odwoływanie się do sharingu było mijaniem się z celem... Mój błąd. Zapomniałem już, że 3/4 h-lvli gra w 20.