Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Heike
heh pewnie mi nie uwierzycie i zaczniecie mowic na mnie noob itd itp... ale 3 miesiace temu znalazlem scrol z angielskimi zapiskami. bylo tego dosc sporo. oczywiscie juz nie mam i tego sie bedziecie czepiac ze nie mam dowodu  widzialem tez jak jeden gosciu sprzedawal brass armor w trade room tez mniej wiecej w tym okresie. czy wtedy jeszze wypadal ze zwyklego minosa ? jesli tak to po klopocie...
wymyslilem jeszcze jedna bajeczke: teleport kolo MM jest prawdopodobnie polaczeniem z mint(jak to sie nazywalo xD) i podobno trzeba zabic minosa z fista... wiec sadze ze tym teleportem moze przejsc knight z wysokim fistem ale bez eq, i zabic minosa
nie chce zablysnac po prostu powiedzcie co o tym sadzicie i czy isc dalej tym tropem 
|
Ja Ci wierzę. Nie wiedziales wtedy jeszcze ile ta karteczka jest warta. Probuj ją odszukac. Mnie nigdy rookgaard nie interesowal ale pora sie chyba zajac mino magiem, ghoulem i spike swordem ale jesli chodzi o to trzecie to uwazam ze raczej nie da sie go zdobyc. Co do minosa na skale nie mam zadnej opini. Jesli chodzi o teleport to chyba to jest jedyna droga do MMa aczkolwiek nie przecze ze nie mozna sie tam dostac inaczej (tylko jak?? przez quest z carlin swordem i wędką raczej sie nie da. Wieczorem bede gral rookstayerem i poszukam ksiazek u Seymoura. Sir Heike Ty masz pacca wiec szukaj na czesci rooka dla Pacca. W szczegolnosci pod ziemia, kolo goblinow.
Pozdrawiam
Cya.