Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2006, 12:36   #394
Zombiakus
Użytkownik Forum

Zombiakus's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Heike
heh pewnie mi nie uwierzycie i zaczniecie mowic na mnie noob itd itp... ale 3 miesiace temu znalazlem scrol z angielskimi zapiskami. bylo tego dosc sporo. oczywiscie juz nie mam i tego sie bedziecie czepiac ze nie mam dowodu widzialem tez jak jeden gosciu sprzedawal brass armor w trade room tez mniej wiecej w tym okresie. czy wtedy jeszze wypadal ze zwyklego minosa ? jesli tak to po klopocie...
wymyslilem jeszcze jedna bajeczke: teleport kolo MM jest prawdopodobnie polaczeniem z mint(jak to sie nazywalo xD) i podobno trzeba zabic minosa z fista... wiec sadze ze tym teleportem moze przejsc knight z wysokim fistem ale bez eq, i zabic minosa
nie chce zablysnac po prostu powiedzcie co o tym sadzicie i czy isc dalej tym tropem
Ja Ci wierzę. Nie wiedziales wtedy jeszcze ile ta karteczka jest warta. Probuj ją odszukac. Mnie nigdy rookgaard nie interesowal ale pora sie chyba zajac mino magiem, ghoulem i spike swordem ale jesli chodzi o to trzecie to uwazam ze raczej nie da sie go zdobyc. Co do minosa na skale nie mam zadnej opini. Jesli chodzi o teleport to chyba to jest jedyna droga do MMa aczkolwiek nie przecze ze nie mozna sie tam dostac inaczej (tylko jak?? przez quest z carlin swordem i wędką raczej sie nie da. Wieczorem bede gral rookstayerem i poszukam ksiazek u Seymoura. Sir Heike Ty masz pacca wiec szukaj na czesci rooka dla Pacca. W szczegolnosci pod ziemia, kolo goblinow.
Pozdrawiam
Cya.
Zombiakus jest offline   Odpowiedz z Cytatem