I jeszcze jedno. Niektorzy z Was zachowuja sie jak nooby. Ludzi powiedzcie mi co Wam daje klocenie sie??? Stonoga mial zapal do rozwiazywania tajemnic rooka i zamieszczania ich tutaj ale widocznie stracil go czytajac Wasze durne opinie. Mozecie uwazac ze jestem dzieckiem ale mnie to nie obchodzi. Wiekszosz moich rowiesnikow nie odstepuje mozgiem niektorym studentom. Chcialbym jedna uwage skierowac do uzytkownika o nicku Oxi of rookgaard czy jakos tak. Rozumiem ze mogles sie zdenerwowac zachowaniem MaveriCa ale czy od razu musiales pisac ze jest za****nym ch**em? Za bardzo sie podnieciles i MaveriC Cie skarcil ( i nie traktuj tego jako Jego obrone bo On tez nie zachowal sie idealnie). Jesli chodzi o niektorych z Was mowiacych "moj kolega zostal zabity przez ghoula ale nie mam dowodow" lub "ja zdobylem spike sworda wyszedlem na maina i sprzedalem" to nawet jesli macie racje (chodz to raczej niemozliwe) to my Wam nie uwierzymy poki nam nie pokazecie screena. Ok rozpisalem sie za bardzo. Lece skilic glownym charem.
Pozdrawiam
Z powazaniem
Zombiakus
Cya.