Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2006, 16:33   #261
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

za przeproszeniem, p*******

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doomknight
Co do solowania potworków, to według mnie nie ma bata żeby knight solował potworki takie jak np. sorc na tym samy lvlu.
No a nie ma bata zeby sorc zablokowal demona na tym samym levelu.

Cytuj:
Pozatym, piszecie że sorc musi wydawać dużo na SD, według mnie to gówno prawda. Wystarczy że sorc nabije 45 lvl i już wtedy nic go nie zatrzyma, bo będzie sobie robil SD na własne potrzeby.
Nie wiem jaki jestes dobry z matematyki, ale ciezko nie zauwazyc, ze bp sd robi sie pare godzin, a strzela max minute.

Cytuj:
Jeszcze jedno, piszecie ze knight ma dużo hp i mymiata. Może i tak jest, ale żeby zaatakowac musi podbiec do ofiary, a zanim do niej podbiegnie, może już mieć red hp, albo nawet dednąć.
Jasne, bedzie na oslep biegl na cos co go zabije w kilka sek, pewnie jeszcze z zamiarem atakowania tego czegos ? Zauwaz, ze z reguly ma tarcze, a na moby walace z magii wybera sie z odpowiednim levelem.. Dla porownania, w sytuacji o ktorej piszesz sorc nawet nie zauwazylby co go zabilo.

Cytuj:
A i jeszcze coś, sorc/druid ma zawsze stałe obrażenia, dzięki temu wiesz np ile runek trzeba zabrać na hunt.
jakos nie mam problemu z ocena ile mam zabrac uhow knightem ..

Cytuj:
Podsumowując, według mnie knight dostaje w dupe od każdej innej profesji.
...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.